Fotbal intern

Gigi Becali, totul despre relația cu Meme Stoica. “L-a paradit pușcăria!”

18.01.2019 | 14:01
Gigi Becali totul despre relatia cu Meme Stoica La paradit puscaria

Gigi Becali a vorbit despre relația pe care o are cu Meme Stoica, directorul sportiv al formației FCSB, iar afaceristul din Pipera susține că oficialul “roș-albaștrilor” este mâna lui dreaptă și că se ocupă de echipa lui în momentele importante când el lipsește.

Gigi Becali îl consideră pe Meme ca fiind fratele lui și a dezvăluit că legătura dintre ei doi este specială și că directorul sportiv al vicecampioanei României este preferatul lui. Deși relația dintre ei este una foarte bună, Gigi Becali crede că Meme Stoica a fost afectat de perioada petrecută în închisoare, lucru care nu s-a întâmplat cu el.

Gigi Becali și Meme Stoica, relație specială de prietenie

“MM Stoica a rămas în inima mea. Este prietenul meu, fratele meu, preferatul meu! Nu i-am luat postul niciodată, nici când a intrat în pușcărie. I-am promis că-i țin postul liber, m-am ținut de promisiune. El acum este în locul meu la Steaua, este locțiitorul meu. Deși el nu mai este MM ca ăla. Pușcăria l-a mai paradit puțin! L-a paradit! I-am și spus, ’băi, MM, pe tine te-a paradit pușcăria puțin. Pe mine, pușcăria nu m-a paradit deloc”, a spus Gigi Becali.

Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB

Gigi Becali a fost întrebat și în legătură cu momentele în care se certa la televizor cu Meme Stoica și în care nu își vorbeau, iar finanțatorul FCSB-ului susține că nu a ținut cont de acele discuții contradictorii. “Niciodată nu am ținut cont de ce a spus când ne-am certat!”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Trei ani și 6 luni a stat Meme în închisoare

Meme Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, după ce a ajutat la transferul lui Arhire de la Oțelul Galați. Pe lângă Meme au mai fost condamnați și George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Gigi Nețoiu și Cristi Borcea.

Tags: