Fotbal intern

Gigi Becali, totul despre venirea lui Fortes la FCSB! „Dacă slăbește 5 kilograme îl iau definitiv în vară”

14.01.2019 | 22:17
Gigi Becali totul despre venirea lui Fortes la FCSB Daca slabeste 5 kilograme il iau definitiv in vara
ADVERTISEMENT

Patronul roș albaștrilor, Gigi Becali a spus totul despre venirea pe care a anunțat-o în premieră FANATIK. Fortes a ajuns la FCSB și va lucra sub comanda lui Teja până în vară. Ca să continue trebuie însă să-l impresioneze pe Becali. Latifundiarul din Pipera a avut și o solicitare aparte pentru impresarul jucătorului. I-a cerut lui Fortes să slăbească 5 kilograme.

„Nu mai are rost să-l iau pe Andrei Ivan. Am încercat, dar el avea o clauză cu austriecii și e împrumutat până în vară. El nu poate pleca până în vară. Eu l-am întrebat pe Teja. Zi ce vrei și eu își fac poftele. El așa mi-a zis, s-ă mai luăm un atacant. Eu jucam cu el, că nu aveam, dar dacă vine la Steaua o să aibă altă ambiție, o să aibă concurență mare. Eu îl iau până în vară și în vară achit suma de transfer dacă slăbește 5 kilograme. Îl iau împrumut cu drept de cumpărare pe 4 ani. Nu e scump, 300 de mii, dacă fac opțiunea de cumpărare. Am terminat negocierile, tot”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali, totul despre venirea lui Fortes la FCSB! Carlos Fortes in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 23 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Carlos Fortes a fost antrenat de Mihai Teja și la Gaz Metan Mediaș

Gigi Becali, totul despre venirea lui Fortes la FCSB!

Becali i-a transmis lui Fortes și ce are de făcut la FCSB. Trebuie să pună presiune pe Gnohere și să încerce să-i ia locul francezului. „Ar trebui să-l amenințe pe Gnohere, că dacă  nu, eu nu mai fac opțiunea. Poate îl vindem în iarnă pe Gnohere, eu așa sper. Mie îmi place de Fortes pentru că la gabaritul lui are o mișcare frumoasă. Are 23 de ani, e de viitor, pot să iau bani pe el. I-am zis la impresar să slăbească 5 kile. E băiat tânăr, are 23 de ani, talent are. Mihai mi-a zis că el știe ce are de făcut cu el, mi-a zis că e cuminte, că e un om bun. E simpatic, dacă el se ține de treabă, la ce fizic are, poate să ajungă mare fotbalist. Dacă pleci de la 4 mii la 10 mii, ce îți convine să iei 4 mii să joci sau 10 mii să fii rezervă”, a mai spus Gigi Becali.

  •  5 goluri a marcat Fortes pentru Gaz Metan Mediaș