Sport

Gigi Becali, trădat de cine se aștepta mai puțin! Un om pe care s-a bazat mult timp a trecut în tabăra dușmanilor de la CSA Steaua. Video

Cătălin Zmărăndescu, fostul luptător de MMA și bodyguard al patronului de la FCSB, Gigi Becali, a postat un clip de susținere pe rețelele sociale, pentru CSA Steaua.
01.04.2022 | 19:12
Gigi Becali tradat de cine se astepta mai putin Un om pe care sa bazat mult timp a trecut in tabara dusmanilor de la CSA Steaua Video
Gigi Becali este tentat să revină pe stadion după amenințările celor de la CSA Steaua. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu s-a făcut cunoscut în lumea sporturilor de contact, fiind multiplu campion mondial și european de MMA. În trecut, acesta a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB.

Gigi Becali, trădat de Cătălin Zmărăndescu în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Cătălin Zmărăndescu pare că este de partea echipei Armatei în războiul dintre FCSB și CSA Steaua. Acesta a postat pe rețelele sociale un clip în care îi îndeamnă pe suporterii formației din Ghencea să vină în număr cât mai mare la meciul cu Petrolul Ploiești, din Liga 2.

ADVERTISEMENT

„Salut, dragilor! Sâmbătă, la orele 14:30, Steaua București va disputa un meci în compania echipei de fotbal Petrolul Ploiești. Este un meci important pentru noi și ne dorim din tot sufletul ca Steaua București să ajungă în Divizia A.

Vă rog să mergeți în număr cât mai mare la acest meci, să vă luați prieteni, bunici, frați, surori, pe cine vreți voi, și haideți să fim toți alături de familia Steaua, de marea familie Steaua, să susținem această echipă frumoasă.

ADVERTISEMENT

Din câte am văzut eu, sâmbătă este cald afară, sunt în jur de 20 de grade. Așa că fiind cald și, având în vedere că s-au ridicat și restricțiile, putem merge liniștiți la stadion. Biletele le găsiți la casele de bilete ale stadionului, cât și pe net.

Pe de altă parte, este foarte mișto faptul că cei care au sub 16 ani pot intra gratuit, plus pensionarii și veteranii de război în baza unor tichete care sunt eliberate de casele de bilete ale stadionului.

ADVERTISEMENT

Așa că vă spun din tot sufletul: Haideți să susținem această echipă minunată, haideți s-o vedem în Divizia A. Și hai, Steaua! Noi suntem cei mai buni!”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Meciul CSA Steaua – Petrolul este programat sâmbătă, la ora 14:30, pe stadionul din Ghencea.

În prezent, CSA Steaua se află pe locul 4 din play-off-ul Ligii 2, cu 38 de puncte. De cealaltă parte, Petrolul se poziționează pe primul loc, cu 50 de puncte.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT