Fotbal intern

Gigi Becali, ”trădat” de favoriții lui când avea nevoie de ei! Oaidă, Panțîru și Popescu au dezamăgit cu Astra Giurgiu

24.11.2019 | 14:04
Gigi Becali tradat de favoritii lui cand avea nevoie de ei Oaida Pantiru si Popescu au dezamagit cu Astra Giurgiu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a lăudat în nenumărate rânduri pe Răzvan Oaidă, Ionuț Panțîru și Ovidiu Popescu, dar cei trei favoriți ai latifundiarului din Pipera ”l-au trădat” pe patronul FCSB-ului atunci când acesta avea nevoie ca ei să facă un meci mare și să câștige cele trei puncte puse în joc la partida cu Astra Giurgiu terminată cu victoria echipei lui Bogdan Andone, scor 1-3.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 8.50 este cota pentru victoria ilfovenilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Favoriții lui Gigi Becali l-au ”trădat” când avea nevoie de ei

Răzvan Oaidă, Ionuț Panțîru și Ovidiu Popescu au fost printre cei mai slabi jucători de la FCSB la meciul jucat pe Arena Națională în fața Astrei Giurgiu, iar cifrele InStat confirmă acest lucru. Răzvan Oaidă a avut Indexul InStat 209, Ovidiu Popescu, cel comparat de Gigi Becali cu celebrul Lampard, a avut Indexul InStat 236, iar Ionuț Panțîru 237. Pe lista jucătorilor care nu au impresionat cu Astra Giurgiu se mai află Aris Soiledis (224), Valentin Crețu (231) și Florin Tănase (237).

Răzvan Oaidă, un singur șut spre poarta lui David Lazar

Răzvan Oaidă este unul dintre jucătorii pentru care Gigi Becali insistă să joace meci de meci la FCSB, dar prestația din partida cu Astra Giurgiu ar putea să-l trimită pe banca de rezerve. Internaționalul român U21 a avut un singur șut pe cadrul porții lui David Lazar, a câștigat doar 4 dueluri din 11 și a avut doar două deposedări reușite. Mai mult, Răzvan Oaidă a reușit să recupereze o singură dată în jumătatea adversă și a pierdut 3 din 5 baloane în jumătatea proprie. Asta nu e tot! Mijlocașul n-a reușit să dribleze niciun adversar!

ADVERTISEMENT
Cifrele InStat ale lui Răzvan Oaidă

Ovidiu Popescu n-a rupt nici el gura târgului cu Astra Giurgiu

Fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Frank Lampard a avut un Index InStat 236, dar evoluția sa din meciul cu Astra Giurgiu a lăsat de dorit. Ovidiu Popescu a avut o singură centrare precisă, a câștigat 2 dueluri în atac din 4 și 6 din 13 în defensivă. La fel ca si Răzvan Oaidă, Popescu n-a driblat niciun adersar și n-a avut nicio intercepție în jumătatea adversă. Acesta nu stă bine nici în ceea ce privește baloanele recuperate în jumătatea adversă: 2 din 10.

Ionuț Panțîru, niciun duel câștigat în atac

Un alt jucător pe care Gigi Becali mizează și care a dezamăgit cu Astra Giurgiu a fost Ionuț Panțîru. Fundașul cumpărat de latifundiarul din Pipera de la Poli Iași n-a câștigat niciun duel în atac, n-a avut nicio deposedare și niciun dribling cu fosta campioană a României. Mai mult, Ionuț Panțîru a pierdut 2 din 5 baloane în jumătatea proprie și a recuperat doar 2 în cea a Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT

 

  • ”Coman și Man nu au cum să lipsească, ei sunt viitorul. Oaidă la fel, o să vedem cine e el peste doi ani în Europa. Oaidă e jucător de Barcelona, de Real Madrid, la fel și Panțîru. Panțîru e cel mai bun fundaș stânga din România la ora asta și poate ajunge mare fundaș stânga al Europei” Gigi Becali