Fotbal intern

Gigi Becali trage de Meme Stoica să se întoarcă la FCSB. Alexandru Tudor trebuie să plece din club. EXCLUSIV

26.09.2019 | 09:51
Gigi Becali trage de Meme Stoica sa se intoarca la FCSB Alexandru Tudor trebuie sa plece din club EXCLUSIV

Gigi Becali îl vrea pe Mihai Stoica înapoi la FCSB, acesta și-ar dori și el să revină „în arenă”, dar are… pretenții! De fapt, una singură: eliminarea unei persoane din club. Acum mai puțin de două luni Mihai Stoica părăsea „corabia” FCSB după o perioadă extrem de lungă în care a fost omul-orchestră din trupa lui Gigi Becali. Meme a fost în tot acest timp președinte, manager, director sportiv, a fost practic liantul dintre patron și echipă.

Gigi Becali insistă ca Meme să revină la FCSB. Doar dacă pleacă Alexandru Tudor!

Probabil la fel de hulit de rivali ca și patronul său, Meme a plecat de lângă Gigi Becali din cauza unor motive personale, dar tot el recunoaște că, pe lângă această problemă, au mai fost și altele. Iar fostul oficial al „roș-albaștrilor” le-a făcut publice în direct, într-o emisiune televizată. Din informațiile FANATIK, el s-ar întoarce doar dacă la FCSB nu ar mai fi Alexandru Tudor!

Meme Stoica a povestit imediat după plecare că jucătorii nu-l mai ascultau când le dădea sfaturi și i-a amintit aici pe Harlem Gnohere, Mihai Bălașa și Ionuț Vînă, dar mai ales faptul că patronul nu mai ținea cont de ideile și propunerile sale, în special pe partea de transferuri. Așa a plecat „fratele” lui Gigi Becali de la FCSB.

Meme a refuzat două oferte din Casa Pariurilor Liga 1

În locul său a fost adus Narcis Răducan, un oficial cu care Meme s-a contrat în mai multe rânduri, deși au lucrat împreună atât la Unirea Urziceni (2008-2010), cât și la FCSB (2010-2012). Lupta extrem de dificilă din Liga 1, cu CFR Cluj, Craiova, Viitorul l-a făcut pe Gigi Becali să-și dea seama că are nevoie de cât mai multă forță. De „gloanțe” de calitate. Și cum latifundiarul din Pipera nu stă prea mult pe gânduri, l-a rugat pe „fratele” Meme să se întoarcă, cu atât mai mult cu cât contractul acestuia nu a încetat niciodată. Ba mai mult, i-a promis că îi dă mână liberă pentru tot ce înseamnă parte sportivă.

Mihai Stoica, a cărui interdicție de a se implica în transferuri de jucători după condamnarea din „Dosarul Transferurilor” se încheie la sfârșitul lunii septembrie, a refuzat în ultimele zile două oferte importante de la formații din Casa Pariurilor Liga 1, dintre care una a fost, se pare, de la Astra Giurgiu, pentru că pare tot mai tentat să revină la echipa sa de suflet, FCSB. Dar nu în orice condiții. După ani buni petrecuți alături de Gigi Becali, Meme și-a învățat lecția și l-a anunțat pe acesta că revenirea s-ar putea produce doar în cazul în care un om important din club va dispărea.

Alexandru Tudor, „omul cu rugăciunea cea mai puternică”, este indezirabilul neașteptat

Toată lumea ar crede că este vorba de Narcis Răducan, cel care i-a luat locul, dar nu este nimic mai adevărat. Deși au avut contre și neînțelegeri, Mihai Stoica e dispus să lucreze cu Narcis la FCSB. Indezirabilul este altcineva, destul de neașteptat la prima vedere, fără funcție administrativă sau executivă, dar cu mare influență la patron.

Este vorba despre fostul arbitru Alexandru Tudor, care a primit mână liberă de la Gigi să aducă cuvintele, înțelepciunea, harul și liniștea Domnului în club pentru izgonirea Celui Rău care aduce ghinion…. Oamenii din interiorul grupării din Berceni sunt tot mai nemulțumiți de implicarea fostului arbitru, dar nu au curajul să vorbească public despre ce se întâmplă.

„Umbra” lui Tudor la FCSB

Alexandru „Brad Pitt” Tudor s-a aplecat tot mai mult în ultimul timp spre lumea bisericească și spre purificarea sufletului, și-a lăsat o barbă impresionantă, părul lung, iar cei cu gura mai slobodă de la baza din Berceni vorbesc și despre faptul că este tot mai „certat” cu… dușul! Și toate astea vin la pachet cu faptul că fostul arbitru petrece o perioadă lungă din zi alături de echipele de la Academie și se plimbă printre tinerii fotbaliști cu o privire cruntă, de multe ori chiar înspăimântătoare! Se vorbește tot mai mult despre un set de reguli pe care Tudor l-a implementat și care trebuie respectat cu strictețe de toți cei din club. Aceiași oameni care au curajul să mai șușotească pe la club vorbesc despre o adevărată „tiranie” sub rit religios.

Acum rămâne de văzut dacă Gigi Becali va alege să-și sacrifice omul de încredere care i-a adus credința în club pentru a încerca să salveze ce se mai poate salva pe plan sportiv. Grea alegere pentru un om cu frica lui Dumnezeu, dar pentru care banii și averea par să reprezinte totul.

„Meme se poate întoarce la FCSB oricând vrea el, pentru că aici e a doua lui casă, poate să vină înapoi oricând” – Gigi Becali, după numirea lui Narcis Răducan în postul de director sportiv la FCSB

„S-au rezolvat aproape toate probleme personale care m-au făcut să plec de la FCSB. Pentru prima dată în viața mea fotbalul a trecut pe planul doi când soacra mea trăia ultimele clipe. Acum nu mai este printre noi…” – Mihai Stoica

  • 54 de ani a împlinit Meme Stoica pe 12 aprilie
  • 3.000 de euro îi plătește Gigi Becali lui Alexandru Tudor pentru a fi „ochii lui” la Academia FCSB