Fotbal intern

Gigi Becali, tranșant în privința reluării campionatului: „Gata! Cine se îmbolnăvește, la spital! Cine moare, la cimitir!”

14.05.2020 | 17:35
Gigi Becali transant in privinta reluarii campionatului Gata Cine se imbolnaveste la spital Cine moare la cimitir
Gigi Becali, tranșant în privința reluării campionatului: „Gata! Cine se îmbolnăvește la spital, cine moare la cimitir”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit despre reluarea campionatului și vrea cu orice preț ca Liga 1 să revină cât mai repede.

Mesajul tranșant al lui Gigi Becali în privința reluării campionatului

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea reluării campionatului și crede că fotbalul trebuie să revină indiferent de riscuri: „La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate.

ADVERTISEMENT

Numai că la început aşa trebuie să fie. Dacă se întâmplă să fie mai multe cazuri, ceea e posibil, că s-a spus că trebuie să trăim cu virusul. E posibil să vină mai multe cazuri, dar acum suntem pregătiţi. De acum încolo nu mai avem nevoie de urgenţă”.

„Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare la cimitir. Cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează”, a mai spus Gigi Becali pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

„Pe maxim 5 iunie ar trebui să înceapă meciurile!”

Gigi Becali a continuat și a vorbit despre data la care consideră că trebuie reluată Casa Pariurilor Liga 1:„Părerea mea e că pe maxim 5 iunie ar trebui să înceapă meciurile. Avem trei săptămâni de pregătire, cu ce s-au mai pregătit că sunt profesionişti, părerea mea e că ne ajunge”.

Jucătorii FCSB-ului vor intra în cantonament încă din prima zi a ridicării stării de urgență din România și se vor pregăti pentru reluarea campionatului.

ADVERTISEMENT

FCSB va intra în cantonament începând de vineri, 15 mai, exact prima zi după ridicarea stării de urgență, la dorința patronului Gigi Becali.

Astfel, fotbaliștii lui Bogdan Vintilă vor respecta cu strictețe dorința patronului de a reveni cât mai repede la antrenamente, mai ales că „roș-albaștrii” păstrează șanse reale la titlul de campioană.

ADVERTISEMENT
  • 15 mai este data la care România va ieși din starea de urgență impusă din cauza pandemiei de coronavirus
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN