Sport

Gigi Becali a ochit încă un jucător din Liga 1. Pe ce post vrea să îl reprofileze pe Malcom Edjouma: „M-am tot gândit dar nu vor ei!”

Gigi Becali vrea să îl transfere la FCSB pe fundașul stânga al lui CS Mioveni, Ionuț Burnea, iar pe Malcom Edjouma ar vrea să îl joace ca vârf împins.
21.02.2022 | 14:32
Gigi Becali a ochit inca un jucator din Liga 1 Pe ce post vrea sa il reprofileze pe Malcom Edjouma Mam tot gandit dar nu vor ei
Ionuț Burnea, fundașul stânga dorit de Gigi Becali, are 23 de ani și este evaluat la doar 150.000 de euro
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să îl transfere pe Paul Iacob de la Chindia, însă Gigi Becali a pus ochii și pe un alt jucător al argeșenilor, care l-a impresionat la meciul direct din Casa Pariurilor Liga 1.

Becali nu și-a luat gândul nici de la Virgil Ghiță, desemenat cel mai bun stoper din Europa sub 23 de ani și a recunoscut că a mai negociat cu Hagi pentru el. Patronul FCSB are însă planuri noi și pentru Malcom Edjouma.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali mai vreau un jucător de la Mioveni: „Un fotbalist care mi-a plăcut!”

Gigi Becali ar putea să mai oferteze un jucător de la CS Mioveni, după ce argeșenii i-au încurcat în campionat: „Un fotbalist care mi-a plăcut de la Mioveni e Ionuț Burnea. O să îl facem fundaș central atunci. Pe Iacob vrem să îl luăm”, a declarat patronul FCSB la ProX.

Becali nu este în continuare mulțumit de fundașii centrali și a explicat că înălțimea e criteriul principal, motiv pentru care l-ar dori și pe Radu Drăgușin: „Pe Drăgușin l-aș lua numai să dea cu capul. De-aia am luat țepe că iau numai că sunt înalți!  Merge și atacant. O să iau doi baschetbaliști să dea cu capul”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea și pe Virgil Ghiță de la Farul Constanța, iar patronul FCSB a mai negociat cu Gheorghe Hagi pentru fundașul central evaluat la 1,4 milioane de euro conform Transfermarkt: „M-a interesat. Am și negociat cu Gică. Nu mai puțin minte sume. Am dat eu ceva. 7-800.000 de euro. Nu mă interesează de Ghiță! Avem meciul cu Farul”.

Gigi Becali îi acuză pe cei de la CFR Cluj de practici necurate: „Îți dai seama ce mizerie?! Dacă mă împuști, așa nedreptate nu fac!”

Gigi Becali nu a vrut să mai vorbească de transferul lui Virgil Ghiță pentru a nu se interpreta, mai ales că pentru FCSB urmează meciul cu Farul Constanța, însă nu este de acord de modul în care i-a transferat CFR Cluj pe Cristi Bălgrădean și mai nou pe Roger, Neguț sau Christopher Braun de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

„De ce să apară mâine în ziar? Becali face practica lui…. Cei ce nu respectă regulile nu primesc cununa! Nu au rezolvat nimic în Europa și au și datoriile pe care le au. Dacă mă împuști, așa nedreptate nu fac. Cum să semnezi cu Bălgrădean și să îl lași la mine să apere. Îți dai seama ce mizerie?!”.

Becali vrea să îl reprofileze pe Malcom Edjouma: „Eu tot m-am gândit să îl băgăm atacant”

Gigi Becali a propus o nouă inovație tactică și vrea să îl mute pe Malcom Edjouma, cel mai bun închizător din Casa Pariurilor Liga 1 conform cifrelor InStat pe postul de vârf împins: „Eu tot m-am gândit să îl băgăm pe Malcom atacant. Dar nu vor ei! Au zis că ne facem de râs. E cel mai bun închizător din România”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB așteaptă să vadă dacă echipa se va califica în grupele competițiilor europene pentru a vedea ce strategie va adopta la echipă, în caz contrar ar urma o reducere serioasă de buget: „Până nu văd dacă ne calificăm nu vreau să zic nimic. Restrâng jumătate din Academie, pleacă și Tănase, toată lumea, salariile vin la jumate și dupaia nu mă mai interesează faceți ce vreți”.

Gigi Becali pariu în direct: „Dacă nu eram sigur 90% că luăm campionatul nu puneam pariu!”

Patronul FCSB a fost provocat de unul dintre invitații de la Ora exactă în sport la un pariu în privința câștigării titlului de către echipa lui Toni Petrea, iar Becali a acceptat să mizeze o sumă de cinci ori mai mare.

„Plătesc eu de cinci ori mai mult si eu îi donez pe aia 2.000 ai matale si pe aia 10.000 ai mei. Dacă luăm campionatul. Nu pot să zic că luăm sigur campionatul că suntem la 8 puncte de ei. Eu sunt smerit cu săracii, nu cu oamenii. Nu vreau să le fac pe plac.

N-o să rămână la tine în buzunar! O să ții iau eu! Bine, tată! O să vezi. Dacă nu eram sigur 90% că nu luăm campionatul nu puneam pariul! Hai să ne vedem și să îți iau banii”, a declarat Gigi Becali în direct la ProX.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT