Sport

Gigi Becali nu vrea să audă de un transfer al lui Octavian Popescu: „Pot să îl caute Barcelona și Real Madrid. E netransferabil”

Patronul FCSB, Gigi Becali, îi declară netransferabili pe Octavian Popescu și Ianis Stoica, „perlele” sale de la echipă, chiar dacă vor fi oferte și de la Barcelona sau Real Madrid.
06.01.2022 | 23:16
Gigi Becali nu vrea sa auda de un transfer al lui Octavian Popescu Pot sa il caute Barcelona si Real Madrid E netransferabil
ADVERTISEMENT

„Perla” lui Gigi Becali a împlinit 19 ani, iar mijlocașul ofensiv care poate juca și al doilea vârf este evaluat conform transfermarkt la 1,9 milioane de euro.

În acest sezon, Tavi Popescu a marcat patru goluri și a oferit două assist-uri în 17 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea nici în ruptul capului să îl vândă pe Octavian Popescu, deși este dorit de Slavia Praga

Presa din Cehia a scris recent despre un posibil transfer al lui Octavian Popescu la Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, însă patronul FCSB-ului nici nu vrea să audă de așa ceva.

Gigi Becali a declarat că Octavian Popescu este unul dintre puținii jucători netransferabili de la FCSB, indiferent de oferta care ar veni pe adresa clubului.

ADVERTISEMENT

„Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Gigi Becali îi asigură pe suporteri că Tavi Popescu și Ianis Stoica nu vor pleca de la FCSB: „Trebuie să joace câțiva ani la noi”

Gigi Becali speră să obțină din transferurile „perlelor” Octavian Popescu și Ianis Stoica cel puțin o sumă la fel de mare precum cea primită pe Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi?”.

Octavian Popescu mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024, în timp ce contractul lui Ianis Stoica expiră pe 30 iunie 2023, iar Gigi Becali nu are de gând să îi lase să plece prea curând: „Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a mărit salariul de patru ori lui Octavian Popescu și are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali i-a mărit de patru ori salariul lui Octavian Popescu de la FCSB. Dacă atunci când a venit de la Universitatea Craiova a semnat pentru 1.000 de euro pe lună, „perla” lui Gigi Becali câștigă acum din ianuarie 2021 suma de 4.000 de euro lunar.

Octavian Popescu și are o clauză de reziliere pe măsură, de 60 de milioane de euro: „Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună. Și urmează încă o mărire, din noul an. Octavian Popescu urcă din ianuarie, ca să zic așa, la 4.000 de euro lunar! Progresul e evident, iar Gigi e foarte încântat de jucător.

Nu doar că i se va mări contractul, dar Gigi, din câte știu, îi va trece și o clauză de reziliere în noile acte. Este undeva la 50-60 de milioane de euro, ceea ce arată încă o dată cât de mult îl apreciază vărul meu pe acest jucător de viitor”, a declarat Giovani Becali, exclusiv pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT