Fotbal intern

Gigi Becali, transfer pe Muntele Athos! Cum a fost adus polonezul Lukasz Gikiewicz la FCSB. EXCLUSIV

05.08.2019 | 23:04
Gigi Becali transfer pe Muntele Athos Cum a fost adus polonezul Lukasz Gikiewicz la FCSB EXCLUSIV

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz a debutat oficial pentru FCSB în partida de campionat cu Astrași nu a făcut-o deloc rău, reușind un assist la golul marcat de Oaidă. 

Gigi Becali, transfer pe Muntele Athos! Cum a fost adus polonezul Lukasz Gikiewicz

Povestea mutării lui Gikiewicz la FCSB este una cât se poate de interesantă iar  FANATIK vă dezvăluie filmul complet al transferului acestuia. În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali a plecat împreună cu Alexandru Tudor la Muntele Athos, acolo unde și-a petrecut patru zile.

Becali s-a întâlnit la Muntele Athos cu Florin Motroc, care de ani buni este antrenor în Golf. Motroc, fost antrenor la Al-Ramtha SC, a dorit să-l transfere pe Gikiewicz în urmă cu un an la echipa sa, polonezul evoluând în acea perioadă tot în Iordania, dar la Al Faisaly.

Gikiewicz a fost transferat de Becali pe Muntele Athos
Gikiewicz a fost transferat de Becali pe Muntele Athos

Între timp, atacantul în vârstă de 31 de ani a încercat să se întoarcă în Europa și chiar reușise să ajungă la un acord cu Gaz Metan, însă medieșenii nu au mai dorit să-l ia până la urmă. Aflat în impas, atacantul l-a sunat pe Motroc pentru a-i cere sfaturi, iar antrenorul a profitat de prezența sa la Muntele Athos și i l-a recomandat pe Gikiewicz lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Florin Motroc că Gikiewicz poate veni la București pentru a semna contractul în momentul când el va reveni în țară, fapt care s-a întâmplat.

Atacantul polonez a fost prezentat la FCSB pe 1 august: ”Sunt foarte fericit că am primit această șansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou și voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câștigăm titlul de campioni”, a declarat fotbalistul în vârstă de 31 de ani.