Gigi, aproape LIBER! El e MEDICUL care îl SALVEAZĂ

UPDATE 18:08. Conform surselor FANATIK.RO, dacă va ajunge să se opereze la Viena, în clinica AKH, Gigi Becali ar vrea să intre pe mîinile lui Engelbert Knosp. Acesta este şeful secţiei de...
18.02.2014 | 18:08
Gigi aproape LIBER El e MEDICUL care il SALVEAZA

UPDATE 18:08. Conform surselor FANATIK.RO, dacă va ajunge să se opereze la Viena, în clinica AKH, Gigi Becali ar vrea să intre pe mîinile lui Engelbert Knosp. Acesta este şeful secţiei de Neurochirurgie şi omul care, în 2006, l-a operat şi pe preşedintele Traian Băsescu. Knosp este renumit în întreaga lume, el şi echipa sa de la AKH efectuînd peste 2000 de intervenţii chirurgicale în fiecare an!

Engelbert Knosp

engelbert knosp

 

 

Echipa lui Knosp

staff

“Operaţia lui Traian Băsescu a fost cea mai solicitantă pe care am făcut-o!”

În 2011, Knosp a fost în România, ca invitat la prima ediţie a Congresului Naţional din Spaţiul Carpato-Danubian. Atunci, el a vorbit despre pacientul Traian Băsescu şi despre operaţia acestuia.

Presiunea pe care o ai în această situaţie (când operezi o personalitate – n. red.) este enormă. Am avut şi un prieten pe care a trebuit să îl operez. Cred că aceste două operaţii – cea a prietenului meu şi cea a preşedintelui Traian Băsescu – au fost cele mai solicitante operaţii pe care le-am făcut. Din fericire, amândoi au fost pacienţii ideali. Cred că e o problemă psihologică. Operaţia nu a fost chiar atât de dificilă. Încerci să realizezi aceeaşi calitate la fiecare pacient“, a declarat Knosp la acea vreme.

De ce l-ar alege Becali

Tot atunci, medicul Knosp a explicat şi de ce politicieni sau afacerişti de top din Europa aleg să se trateze la AKH. “Aleg să vină în Viena pentru că avem o bună conexiune de sute de ani. Cred că sînt sfătuiţi să se trateze la Viena pentru că aici este un spital bine echipat şi cu foarte buni neurochirurgi. Cred că în aceste situaţii ajută şi legăturile zborurilor“, susţinea neurochirurgul Engelbert Knosp.

Clinica AKH

akh

UPDATE 17:24. Avocatul Daniel Ionaşcu susţine că patronul Stelei vrea să se opereze în Austria!

“George Becali nu poate continua detenţia dacă nu se operează. Chiar dacă este încarcerat, el poate alege locul în care să fie operat. Noile coduri apără mai mult integritatea persoanei.

Potrivit ultimelor discuţii, dumnealui ar vrea să efectueze intervenţia chirurgicală la clinica la care s-a operat şi domnul Traian Băsescu, în Viena. În plus, la această oră nu mai există interdicţie de a părăsi ţara sau localitatea, există control judiciar, motiv pentru care el poate merge în străinătate să se opereze”, a spus Ionaşcu pentru Mediafax.

Gigi Becali are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală pentru suprimarea herniei de disc cu care a fost diagnosticat, anunţă România TV. Asta arată raportul medicilor legişti care au verificat documentele medicale şi starea de sănătate a latifundiarului din Pipera, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă şi care a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei pentru a putea beneficia de tratament adecvat.

El a fost consultat atât de medici de la Spitalul Militar din Constanţa, cât şi de cei de la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, iar toate concluziile acestora au ajuns pe mîna unei echipe de medici legişti, al căror cuvînt poate fi hotărâtor în faţa instanţei care va judeca cererea de întrerupere a pedepsei depuse de Gigi Becali.

Raportul medicilor legişti este unul dur pentru Gigi Becali, dar îl poate ajuta să iasă din închisoare pentru a fi operat. 

Documentul stipulează că Gigi Becali trebuie operat de urgenţă din cauza problemelor pe care le are la coloana vertebrală şi că o intervenţie atît de complexă precum cea care se impune în acest caz este imposibil de efectuat într-un penitenciar din România.

Operaţia în cazul Becali nu-l scuteşte, totuşi, de executarea pedepsei în continuare, se mai arată în decizia Comisiei de medici legişti.

Citeşte mai mult pe România TV.

Tags: