News

Gigi Becali a confirmat FANATIK! Gikiewicz, noul atacant al FCSB! EXCLUSIV. A fost prezentat oficial

Gigi Becali a confirmat FANATIK Gikiewicz noul atacant al FCSB EXCLUSIV A fost prezentat oficial

Gigi Becali trebuie să aleagă dintre doi atacanţi polonezi pentru a remedia problemele din atac. FANATIK a aflat care sunt variantele pe care le are la îndemână patronul vicecampioanei României, acesta anunţând că mutarea este una iminentă.


UPDATE, 1 august, ora 19:48 / FCSB l-a prezentat oficial pe atacantul polonez Lukasz Gikiewicz, care va purta tricoul cu numărul 27. ”Sunt foarte fericit că am primit această șansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou și voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câștigăm titlul de campioni”, a declarat fotbalistul în vârstă de 31 de ani.


UPDATE, 31 iulie, ora 13:36 / Lukasz Gikiewicz este noul atacant al FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat marţi. Conform sport.ro, fotbalistul polonez de 31 de ani va veni la formaţia roş-albastră din postura de jucător liber de contract. “Atacantul a venit deja, semnează contractul. Păi e pe acolo, a venit azi noapte la ora 2. E polonez, a semnat pe 6 luni. Nu ştiu cine e şi cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi merg pe mâna lui. Omul nu vrea bani, vrea numai dacă confirmă”, a declarat Gigi Becali.


Gigi Becali trebuie să aleagă dintre doi atacanţi polonezi: Gikiewicz sau Bilinski

Marţi, la câteva ore după FCSB – FC Botoşani 0-2, Gigi Becali a anunţat că va transfera un atacant polonez, fotbalist care a fost refuzat de Gaz Metan Mediaş. FANATIK a aflat că patronul roş-albaştrilor are de ales între Lukasz Gikiewicz şi Kamil Bilinski.

Ambii atacanţi sunt trecuţi de 30 de ani, indiciu oferit de Gigi Becali. Lukasz Gikiewicz a jucat la Hajer în sezonul trecut, echipă care a retrogradat în liga a treia din Arabia Saudită. Kamil Bilinski, fotbalist care a evoluat la Dinamo în perioada 2014-2015, a fost transferat în vara anului trecut de FC Riga, campioana Estoniei.

Kamil Bilinski joacă la FC Riga, campioana Estoniei
Kamil Bilinski joacă la FC Riga, campioana Estoniei

Gigi Becali: “A jucat la Dinamo? E posibil să fie el”

Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică la PRO X şi a anunţat că este pregătit să facă trei transferuri, printre care se numără şi un atacant polonez. Chestionat pe tema jucătorului care ar veni în atac, patronul roş-albaştrilor a susţinut că o variantă posibilă ar putea să fie Kamil Bilinski.

“O să iau 2-3 jucători. Azi sau mâine vine un atacant polonez. O să aduc fundaşi stânga şi dreapta. E unul pe care îl vreau şi o să văd dacă pot să-l aduc. Mi-a fost propus atacantul. A vrut să-l ia Gaz Metan Mediaş şi a refuzat. Are vreo 30 de ani. Nu ştiu. E posibil să fie Bilinski. Ăla care a fost la Dinamo? A jucat la Dinamo? E posibil să fie el”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Lukasz Gikiewicz a schimbat echipe pe bandă rulantă: şapte cluburi în ultimii patru ani

Lukasz Gikiewicz este un adevărat globetrotter, având în CV cluburi din Cipru, Bulgaria, Kazahstan, Thailanda şi Arabia Saudită. Din 2015 şi până în prezent, atacantul de 31 de ani a bifat şapte echipe: AEL Limassol (Cipru), Levski Sofia (Bulgaria), Al-Wahda (Arabia Saudită), Ratchaburi Mitr Phol (Thailanda), Police Tero FC (Thailanda), Al Faisaly (Arabia Saudită) şi Hajer (Arabia Saudită).

Lukasz Gikiewicz a bifat şapte echipe în ultimii cinci ani
Lukasz Gikiewicz a bifat şapte echipe în ultimii cinci anicoste

În toată această perioadă, Lukasz Gikiewicz a marcat 32 de goluri, cea mai bună perioadă fiind la Al Faisaly, unde a înscris de 19 ori în 33 de meciuri. De cealaltă parte, Kamil Bilinski a bifat trei echipe după ce a plecat de la Dinamo. Atacantul de 31 de ani a jucat la Slask Wroclaw, Wisla Plock şi FC Riga. În actualul sezon din prima ligă a Estoniei, polonezul a înscris patru goluri în 14 meciuri.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Kamil Bilinski
  • 225.000 de euro este cota de piaţă a lui Lukasz Gikiewicz