Sport

Gigi Becali, tun financiar de 2,5 milioane de euro înainte de startul grupelor Conference League: „Vreau să întăresc echipa”

Gigi Becali vrea să se îmbogățească după ce echipa sa s-a calificat în grupele Conference League. Finanțatorul FCSB a anunțat tunul financiar pe care vrea să îl dea în această toamnă.
06.09.2022 | 12:41
Gigi Becali tun financiar de 25 milioane de euro inainte de startul grupelor Conference League Vreau sa intaresc echipa
Gigi Becali, tun financiar de 2,5 milioane de euro înainte de startul grupelor Conference League: „Vreau să întăresc echipa”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru cele trei meciuri din UEFA Europa Conference League, acolo unde, în Grupa B, roș-albaștrii vor da piept cu West Ham United, Anderlecht și Silkeborg. Fanii s-au plâns că tichetele sunt extrem de scumpe, dar Gigi Becali i-a liniștit transmițându-le că tot răul este spre bine.

Gigi Becali vrea să se îmbogățească de pe urma biletelor din Conference League

Suporterii vicecampioanei României au protestat în mediul online după ce FCSB a anunțat cât vor costa meciurile de acasă din Conference League. Inițial, cel mai ieftin tichet costa 100 de lei, la peluză și în inelele superioare ale tribunelor.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a ținut cont de părerea fanilor și a înjumătățit prețul biletului la peluză, care costă acum 50 de lei. După meciurile de pe Național Arena cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, Gigi Becali intenționează să încaseze peste 2 milioane de euro.

Becali a anunțat ce va face cu banii câștigați de pe urma partidelor jucate pe teren propriu în a treia competiție europeană din punct de vedere al importanței.

ADVERTISEMENT

„Am făcut calculul să câștig 2.5 milioane de euro din bilete. Fanii s-au plâns, dar apoi am scăzut prețurile. Pentru cei mai săraci, oamenii normali, le-am făcut 50 lei. Dar cei care vor la tribună, pune, mă, mâna și plătește 150 de lei.

 Ce, e mare lucru? Nu am pus prețuri extraordinar de mari încât să nu fie cumpărate. Ce, 150 de lei e mult? Cred că vom lua vreo două milioane de euro din bilete. Vreau să câștig bani să întăresc echipa”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

FCSB va debuta pe teren propriu în Conference League, pe 15 septembrie, contra lui Anderlecht. Roș-albaștrii vor primi apoi vizita lui Silkeborg, pe 13 octombrie, și pe cea a lui West Ham pe 3 noiembrie.

FCSB a stopat vânzarea biletelor pentru meciul de la Londra

Primul meci al vicecampioanei din Grupa B se va juca joi, 8 septembrie, de la ora 22:00, pe London Stadium, cu West Ham United. Acolo, FCSB va fi susținută de peste 3000 de fani. Tichetele s-au vândut la București, sub formă de vochere, dar conducătorii roș-albaștrilor au anunțat că au fost păstrate locuri și pentru suporterii din diaspora.

ADVERTISEMENT

„Vânzare oprită. Ultimele 1500 de bilete vor fi disponibile la Londra!

Din respect pentru numeroșii suporteri din Diaspora, FCSB a decis să întrerupă vânzarea de vouchere pentru partida cu West Ham United, de săptămâna viitoare.

Astfel, ultimele 1500 de bilete destinate oaspeților la meciul de joi vor fi vândute miercuri și joi la casele de bilete de la London Stadium, conform următorului program:

MIERCURI – 15:00 – 19:00

JOI – 10:00 – 18:00

Prețul unui bilet este de 35 euro și se va achita DOAR cash!

De asemenea, tot la casele de bilete, în același interval orar, vor fi preschimbate voucherele cu biletele propriu-zise.

Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!”, a scris FCSB pe social media.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,22 este cota pentru „1 solist” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT