Fotbal intern

GIGI BECALI rămîne în AREST. A TURBAT de nervi: “Vor să mă facă!”

GIGI BECALI. Temerile patronului stelist în privinţa sentinţei de marţi, de la Tribunalul Constanţa, s-au adeverit! Becali le-a declarat apropiaţilor cu cîteva zile înainte de verdictul...
01.04.2015 | 14:35
GIGI BECALI ramine in AREST A TURBAT de nervi Vor sa ma faca
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Temerile patronului stelist în privinţa sentinţei de marţi, de la Tribunalul Constanţa, s-au adeverit! Becali le-a declarat apropiaţilor cu cîteva zile înainte de verdictul instanţei de judecată că i s-a transmis că se doreşte reţinerea sa în continuare. “Vor să mă facă, mi-e frică să nu păţesc la fel ca George Copos“, a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

GIGI BECALI. Ziua de marţi a fost tumultoasă pentru întregul neam al finanţatorului stelist! După ce luni a ieşit la muncă, în cadrul Academiei Gheorghe Hagi şi a plecat cu speranţa că seara respectivă va fi ultima dintr-un şir de 680, soarta şi starea lui Becali s-a schimbat la 180 de grade după ce Tribunalul Constanţa a amînat pentru 3 aprilie sentinţa în privinţa eliberării sale.

ADVERTISEMENT

Decizia vine să confirme temerile lui Becali, care în zilele libere primite din partea Penitenciarului Poarta Albă le-a dezvăluit apropiaţilor că va avea aceeaşi soarta lui George Copos. “Vor găsi diferite mijloace prin care să îşi construiască motivarea, vor spune că nu am îndeplinit suficiente cerinţe pentru a fi eliberat. O să păţesc precum Copos”, a fost teama lui Becali, împărtăşită apropiaţilor.

De interes NAŢIONAL! Cînd se joacă DERBY de România!

Se întoarce la muncă

GIGI BECALI. Chiar dacă luni a plecat de la Academie luîndu-şi rămas bun de la colegii şi colaboratorii din cadrul bazei sportive a naşului său, Becali se vede nevoit ca la nici 48 de ore să se întoarcă înapoi. “Miercuri dimineaţă trebuie să se întoarcă la muncă, nu are motive să nu o facă. Bineînţeles, poate să invoce probleme de sănătate, dar nu are de ce să o facă. Este spre binele său să iasă la aer liber”, au precizat pentru FANATIK.RO surse din cadrul Penitenciarului Poarta Albă.

ADVERTISEMENT

SUPER FOTO! Halep, în ŞCOALĂ! Destăinuiri din COPILĂRIE

Mesajul de adio: “Mîntuiţi-vă!”

GIGI BECALI. Una dintre fazele tragico-comice al situaţiei în care se află Becali în urma amînării s-a petrecut luni, cînd patronul Stelei se pregătea intens de plecare. După ce şi-a luat la revedere de la colaboratorii din cadrul Academiei în stilu-i caracteristic, transmiţîndu-le “Rămas bun, tată! Dumnezeu să vă aibă în pază, mîntuiţi-vă”, omul de afaceri a împărţit mai multe bunuri personale simbolice şi icoane celor de care s-a apropiat în perioada detenţiei.

VIDEO / Goluri SENZAŢIONALE în amicalele de LUX! Aici ai TOATE golurile

Nicolae Rainea a murit la 81 de ani! “O tragedie! A fost un om mare!” 

STEAUA. E dorit de un club URIAŞ din Marea Britanie! “Îl au în vizor”

Tags: