GIGI BECALI rămîne în AREST. A TURBAT de nervi: “Vor să mă facă!”

Adrian Dumitru   
în Fotbal intern
01/04/2015, 14:35
GIGI BECALI rămîne în AREST. A TURBAT de nervi: “Vor să mă facă!”

GIGI BECALI. Temerile patronului stelist în privinţa sentinţei de marţi, de la Tribunalul Constanţa, s-au adeverit! Becali le-a declarat apropiaţilor cu cîteva zile înainte de verdictul instanţei de judecată că i s-a transmis că se doreşte reţinerea sa în continuare. “Vor să mă facă, mi-e frică să nu păţesc la fel ca George Copos“, a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

GIGI BECALI. Ziua de marţi a fost tumultoasă pentru întregul neam al finanţatorului stelist! După ce luni a ieşit la muncă, în cadrul Academiei Gheorghe Hagi şi a plecat cu speranţa că seara respectivă va fi ultima dintr-un şir de 680, soarta şi starea lui Becali s-a schimbat la 180 de grade după ce Tribunalul Constanţa a amînat pentru 3 aprilie sentinţa în privinţa eliberării sale.

Decizia vine să confirme temerile lui Becali, care în zilele libere primite din partea Penitenciarului Poarta Albă le-a dezvăluit apropiaţilor că va avea aceeaşi soarta lui George Copos. “Vor găsi diferite mijloace prin care să îşi construiască motivarea, vor spune că nu am îndeplinit suficiente cerinţe pentru a fi eliberat. O să păţesc precum Copos”, a fost teama lui Becali, împărtăşită apropiaţilor.

De interes NAŢIONAL! Cînd se joacă DERBY de România!

Se întoarce la muncă

GIGI BECALI. Chiar dacă luni a plecat de la Academie luîndu-şi rămas bun de la colegii şi colaboratorii din cadrul bazei sportive a naşului său, Becali se vede nevoit ca la nici 48 de ore să se întoarcă înapoi. “Miercuri dimineaţă trebuie să se întoarcă la muncă, nu are motive să nu o facă. Bineînţeles, poate să invoce probleme de sănătate, dar nu are de ce să o facă. Este spre binele său să iasă la aer liber”, au precizat pentru FANATIK.RO surse din cadrul Penitenciarului Poarta Albă.

SUPER FOTO! Halep, în ŞCOALĂ! Destăinuiri din COPILĂRIE

Mesajul de adio: “Mîntuiţi-vă!”

GIGI BECALI. Una dintre fazele tragico-comice al situaţiei în care se află Becali în urma amînării s-a petrecut luni, cînd patronul Stelei se pregătea intens de plecare. După ce şi-a luat la revedere de la colaboratorii din cadrul Academiei în stilu-i caracteristic, transmiţîndu-le “Rămas bun, tată! Dumnezeu să vă aibă în pază, mîntuiţi-vă”, omul de afaceri a împărţit mai multe bunuri personale simbolice şi icoane celor de care s-a apropiat în perioada detenţiei.

VIDEO / Goluri SENZAŢIONALE în amicalele de LUX! Aici ai TOATE golurile

Nicolae Rainea a murit la 81 de ani! “O tragedie! A fost un om mare!” 

STEAUA. E dorit de un club URIAŞ din Marea Britanie! “Îl au în vizor”

Închide ×