Sport

Gigi Becali, ultim avertisment pentru Andrei Vlad: „Făcea stopuri pe piept. Să termine cu figurile!”

Gigi Becali a lansat un ultim avertisment pentru Andrei Vlad. Acesta va trebui „să termine cu figurile” pentru a reveni între buturile roș-albaștrilor după seria de gafe din Casa Pariurilor Liga 1.
01.04.2022 | 17:55
Gigi Becali ultim avertisment pentru Andrei Vlad Facea stopuri pe piept Sa termine cu figurile
ADVERTISEMENT

Deși a trecut aproape o lună, Andrei Vlad încă plătește tribut erorii uriașe comise la Pitești, în meciul cu FC Argeș din returul sezonului regulat. În toată această perioadă, poarta FCSB-ului a fost apărată cu succes de un alt tânăr de perspectivă, Ștefan Târnovanu.

Ultimatum pentru Andrei Vlad. Ce-i reproșează Gigi Becali

Întrebat despre situația goalkeeperului care până mai ieri se afla chiar și în lotul echipei naționale, Gigi Becali i-a transmis un mesaj cât se poate de clar: va trebui să dea dovadă de mai multă concentrare și „să renunțe la figuri” pentru a-și recăpăta locul între buturi.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad mai are contract cu FCSB patru sau cinci ani, nici nu știu… E portar la care să renunțăm așa? Lumea trebuie să înțeleagă un lucru: toți au o șansă. Cum a avut Vlad, acum i-a venit rândul lui Târnovan, care nu poate să ia gol. Și atunci cum să-l scoți? E șansa lui.

Vlad trebuie să știe numai poarta când este în poartă. Orice portar care se relaxează primește gol. În poartă n-ai voie să te relaxezi. Am văzut că la un moment dat făcea stopuri pe piept și i-am spus lui MM să-i transmită să joace simplu. De acolo pleacă relaxarea aia.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai face, dar are o relaxare ascunsă, pe care nu o știm, nu ne-o arată. Dacă va cerceta bine relaxarea asta ascunsă și va fi concentrat, Vlad nu va mai greși. Poate să fie încredere prea mare combinată cu trufie. Când prinzi mingea, prinde-o, mă! Când văd câte unii că fac figuri, prind mingea la mișto, cu o mână, se fac că așteaptă când vine atacantul. Eu asta vreau de la un portar, să termine cu figurile”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Derby-ul cu U Craiova, crucial pentru lupta la titlu: „Dacă nu câștigi, s-a cam terminat”

În ceea ce privește duelul cu Universitatea Craiova, programat duminică, 3 aprilie, la ora 19:00, pe Arena Națională, patronul și-a avertizat jucătorii că victoria este singurul rezultat care o mai poate menține pe FCSB în lupta pentru titlu. Înaintea celei de-a treia etape din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, liderul CFR Cluj are cinci puncte avans față de roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

E un meci foarte greu, pe care dacă nu-l câștigi se cam termină lupta la titlu. E o echipă care joacă și nouă ne convin echipele care joacă. Îl cred pe Rotaru, nu e un om mincinos. Dacă nu spunea el (n.r. că oltenii sunt decimați din cauza gripei) nu credeam, dar dacă a spus el îl cred, pentru că e un om foarte sincer.

Normal că ăsta e un avantaj. N-am fost și noi bolnavi, nu știm ce înseamnă să nu poți să aliniezi un 11 competitiv, la 100% din putere?

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că ei vin după boală, la noi au și revenit toți jucătorii. Revine și Coman ca pe vremuri și atunci noi avem toată echipa”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT