Fotbal intern

GIGI BECALI. Ce mănîncă în puşcărie. Ultima aroganţă

GIGI BECALI. Patronul Stelei execută la Poarta Albă o condamnare de trei ani şi sase luni de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MAPN şi în “Cazul...
14.11.2014 | 10:15
GIGI BECALI Ce maninca in puscarie Ultima aroganta

GIGI BECALI. Patronul Stelei execută la Poarta Albă o condamnare de trei ani şi sase luni de închisoare, după ce a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MAPN şi în “Cazul Valiza”. Încarcerat pe 20 mai 2013, Gigi Becali a încercat prin toate metodele legale să iasă din puşcărie, însă magistraţii i-au respins fiecare solicitare. În cele din urmă, Gigi s-a consolat cu gîndul că va fi eliberat cel mai devreme anul viitor şi şi-a schimbat radical comportamentul. Nu mai face scandal în penitenciar, nu se mai ceartă cu deţinuţii şi ascultă de gardieni.

Pachet special cu carne de vită

GIGI BECALI. Chiar şi aşa, patronul Stelei nu a putut renunţa la micile plăceri pe care şi le satisfăcea cînd se afla în libertate. Gurmand convins, Gigi aşteaptă cu nerăbdare pachetele cu alimente pe care are dreptul să le primească la Poarta Albă. Motivul? În acestea se află produse din carne de vită, proaspete, provenite de la un restaurant de lux din Constanţa. Delicatesele sînt preparate special pentru Becali şi, conform surselor FANATIK.RO, latifundiarul este în al nouălea cer cînd pachetul cu bunătăţi ajunge la penitenciar.

GIGI BECALI, ELIBERAT în săptămîna ALEGERILOR!

Împarte tot cu colegii de celulă

GIGI BECALI. Suflet mare, Gigi nu-i lasă pe “fraţii” de suferinţă să poftească la preparatele pe care familia i le trimite la Poarta Albă şi împarte cu aceştia delicioasele produse din carne de vită. Logic, odată cu patronul Stelei, şi deţinuţii aşteaptă cu nerăbdare ziua cînd latifundiarul are dreptul să primească pachet din partea celor dragi. O friptură la restaurantul preferat al lui Gigi costă între 86 de lei şi 130 de lei, în timp ce meniurile speciale din carne de vită pot ajunge şi la 160 de lei. Vestea că Becali şi satisface toate poftele culinare şi mănîncă la fel de bine ca acasă îi va bucura pe milioanele de fani ai Stelei, dar va stîrni cu siguranţă invidia altor deţinuţi, care nu sînt colegi de celulă cu patronul campioanei şi nu beneficiază de răsfăţul miliardarului.

Aroganţă marca Gigi Becali: costume de 30.000 €!

GIGI BECALI. La mijlocul lunii septembrie, patronul Stelei a primit o permisie de cinci zile şi, bucuros că a dat din nou de gustul libertăţii, latidundiarul a decis să îţi înnoiască şi garderoba. Conform wowbiz.ro, Gigi a mers la magazinul său preferat de costume şi, după ce a probat mai multe modele, a achiziţionat şapte astfel de obiecte vestimentare. Pentru a fi îmbrăcat “la patru ace” în puşcărie, finanţatorul trupei din Ghencea a plătit aproximativ 30.000 de euro.  

INCREDIBIL! GIGI BECALI A PIERDUT UN SFERT DE MILIARD DE EURO!

Doi deţinuţi îi fac masaj în puşcărie

GIGI BECALI. Diagnosticat cu probleme la spate încă din 2008, Gigi Becali a încercat, de cînd a intrat la închisoare, să obţină dreptul de a se putea opera în străinătate. Magistraţii nu i-au dat însă acordul, astfel că patronul Stelei se vede nevoit să-şi trateze durerile la Poarta Albă. Conform surselor FANATIK.RO, omul de afaceri are la dispoziţie doi deţinuţi care îi fac masaj în orice moment al zilei, atunci cînd Gigi are chef. „Tratamentul” îl costă pe latifundiar 100 de euro pe zi, sumă care nu reprezintă o problemă pentru finanţatorul Stelei. De partea cealaltă, deţinuţii care îl slujesc pe Gigi sînt foarte mulţumiţi de remuneraţia pe care o primesc şi caută să-l facă pe cei care îi plăteşte să se simtă cît mai relaxat.

49 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!