Sport

Gigi Becali, ultimatum pentru Florinel Coman: “Dacă nu dai randament maxim, la revedere!”. Tavi Popescu primește rol nou la FCSB

Gigi Becali a discutat cu Florinel Coman și i-a dat ultimatum jucătorului de la FCSB. De asemenea, Octavian Popescu va avea un nou rol la FCSB, fiind folosit în poziție de inter.
03.07.2022 | 13:32
Gigi Becali ultimatum pentru Florinel Coman Daca nu dai randament maxim la revedere Tavi Popescu primeste rol nou la FCSB
Gigi Becali, la o conferinţă de presă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de debutul în noul sezon. Evoluțiile roș-albaștrilor în primele amicale au fost entuziasmante, 6-0 și 6-1 cu FC Sfântu Gheorghe și Zimbru Chișinău. Obiectivul imediat al echipei este calificarea în grupele Conference League.

Gigi Becali, ultimatum pentru Florinel Coman

Florinel Coman este un jucător în care roș-albaștrii își pun mari speranțe, mai ales că evoluțiile sale în ultimul sezon au lăsat de dorit. Gigi Becali a avut o discuție cu “şeptarul” echipei, spunând că este gata să îi facă loc printre titulari, schimbându-i poziţia lui Tavi Popescu:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit mai mult cu MM Stoica. E foarte încrezător în ceea ce-l privește pe Florinel Coman. Așa spune. Că e încrezător că revine Florinel Coman și vom fi foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine. E foarte serios la antrenamente.

“Dacă nu vei da randament maxim în partea stângă, la revedere”

Ar fi normal să-l vedem mai mult pe Ianis Stoica. Dar nu știu dacă va fi așa. Dacă își revine Florinel Coman, Florin Tănase va juca atacant și Tavi Popescu va fi inter.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Florinel acum o lună. «Am dat 3 milioane de euro pe tine. Ești cel mai talentat din România, dar nu ai confirmat. Antrenează-te ca lumea.

Uite, e greu să îi ia cineva locul lui Tavi Popescu, dar eu voi face un mic sacrificiu și-l trec inter, deși nu e postul lui. Dacă nu vei da randament maxim în partea stângă, la revedere».

ADVERTISEMENT

A zis «Da, nea Gigi. Sunt conștient». Acum mi-a zis MM că e foarte serios”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali nu mai permite paşi greşiţi: “Orice egal cu echipe mici îi voi certa”

Patronul celor de la FCSB susţine că nu va mai permite paşi greşiţi echipei sale, care în sezonul trecut a fost la un pas să joace finala campionatului cu titlul pe masă:

ADVERTISEMENT

“De acum nu mai permit niciun pas greșit. Nici măcar un egal. Orice pas greșit, orice egal cu echipe mici îi voi certa. Acum, primul obiectiv e să batem pe Universitate Cluj. Apoi Conference League și să batem Rapid”, a spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT