Sport

Gigi Becali, ultimele declarații despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB: “I-am transmis, de asta am făcut transferuri”

FCSB are un început slab de campionat în SuperLiga, iar patronul Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK ce calcule şi-a făcut pe cele două fronturi pe care joacă echipa.
24.09.2022 | 13:51
Gigi Becali ultimele declaratii despre viitorul lui Nicolae Dica la FCSB Iam transmis de asta am facut transferuri
Gigi Becali, la o conferinţă de presă de la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a reuşit după 5 ani calificarea în grupele competiţiilor europene, însă are unul dintre cele mai slabe starturi din istorie în SuperLiga. Iar greul de acum începe, roş-albaştrii având meciuri la foc automat pe cele două fronturi după pauza cu meciuri internaţionale.

Calculele lui Gigi Becali pentru banii luaţi de FCSB din Conference League: “De asta am transferat jucători”

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK ce calcule şi-a făcut în această toamnă. Patronul celor de la FCSB susţine că meciurile din Conference League vor trece pe planul doi, prioritar fiind campionatul:

ADVERTISEMENT

“De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat. 

ADVERTISEMENT

Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul”, a spus latifundiarul pentru FANATIK.

Obiectivul trasat lui Dică: “Până în decembrie să fim pe loc de play-off”

Gigi Becali susţine că obiectivul primordial este ca FCSB să ajungă pe loc de play-off în luna decembrie, la final de an şi abia apoi poate reveni în discuţie lupta la titlu:

ADVERTISEMENT

“Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea.

După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB are doar o victorie în primele 9 meciuri disputate în SuperLiga şi este abia pe locul 14, cu 8 puncte. În grupa de Conference League, roş-albaştrii sunt pe locul 3, cu un punct luat după meciurile cu West Ham (1-3) şi Anderlecht (0-0).

  • 500.000 de euro este suma încasată de FCSB pentru fiecare victorie în Conference League
  • -4 este golaverajul FCSB în campionat

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT