Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ultimele detalii despre atacantul pe care-l aduce la FCSB. „E unul gen Alibec”

Gigi Becali a dezvăluit ultimele detalii despre atacantul pe care vrea să îl aducă la FCSB. Finanțatorul liderului din SuperLiga vrea un vârf de genul lui Denis Alibec.
07.03.2024 | 19:15
Gigi Becali ultimele detalii despre atacantul pe carel aduce la FCSB E unul gen Alibec
Gigi Becali, despre atacantul care va veni la FCSB în vară. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este în căutarea unui atacant pe care vrea să îl aducă la FCSB după despărțirea de Andrea Compagno. Patronul “roș-albaștrilor” a decis cum vrea să fie următorul vârf al liderului din SuperLiga.

Gigi Becali, ultimele detalii despre atacantul pe care-l aduce la FCSB. „E unul gen Alibec”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, latifundiarul din Pipera nu a vrut să dezvolte prea mult subiectul noului jucător și susține că va oferi mai multe detalii atunci când va începe perioada de transferuri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gigi Becali a stabilit cum vrea să fie atacantul care va veni la FCSB în vară. Finanțatorul “roș-albaștrilor” vrea un vârf în genul lui Denis Alibec. Un atacant care să marcheze, dar care să știe și să combine în spațiul careului.

“Nu are rost să vorbim de atacant acuma. Vorbim de atacant când o să înceapă transferurile. Atunci o să vorbim și de atacant. Să vedem care e treaba, David Miculescu cum stă… Vedem mai multe analize, să vedem ce luăm.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie un atacant combinativ. Nu vreau atacant de genul pe contraatac. Cum e Rrahmani, care e fotbalist și are calitate. Dar nu vreau genul acela. Vreau un număr 9 puternic care să intre în combinații.

De genul lui Alibec vreau. Să nu spunem Haaland, pentru că ăla e din alte galaxii”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre ambițiile lui Mihai Rotaru la titlu

“Într-un fel, voiam să bată Craiova, dar acum nu poţi să ştii… Dumnezeu ştie mai bine şi poate e mai bine aşa. Până la urmă, ce-au făcut? Au luat un punct. Mai bine să piardă Craiova două şi să ia ei (n.r. Rapid), unul. 

Într-un fel e mai bine aşa. Ca să nu mai aibă speranţe. N-ai văzut ce a zis Rotaru la Digi… V-am spus eu ieri. Fiţi atenţi aici, nici acum n-a renunţat (n.r. Mihai Rotaru la titlul de campion). 

ADVERTISEMENT

Rotaru spune că are cea mai bună echipă, sunt 9 puncte (n.r. după înjumătăţire), aşteaptă să mă încurc cu Rapidul, să ajungem la 15 puncte, adică 7-8 puncte aproape”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, despre noul atacant de la FCSB

ADVERTISEMENT