Sport

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Louis Munteanu: „Fiorentina îmi trimite răspuns”

Gigi Becali a făcut ultimul asalt pentru transferul lui Louis Munteanu. Când primește răspunsul la ofertă de la Fiorentina.
13.06.2024 | 00:11
Gigi Becali ultimele detalii despre transferul lui Louis Munteanu Fiorentina imi trimite raspuns
Louis Munteanu mai are 1 an contract cu Fiorentina și este evaluat la 1,8 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB, însă patronul mai are o țintă importantă pentru cupele europene. Ce șanse sunt până la urmă să ajungă Louis Munteanu la campioana României?

Gigi Becali, despre șansele ca Louis Munteanu să ajungă la FCSB: „Oferta mea era de 1,5 milioane de euro”

Gigi Becali se luptă cu Rapid pentru transferul jucătorului împrumutat la Farul: „Am vorbit astăzi despre Louis Munteanu. Mi-au spus că mâine o să-mi trimită Fiorentina că îmi mulțumește pentru ofertă, dar ei vor să-l țină, să rămână jucătorul la ei. Oferta mea era de 1,5 milioane de euro”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a încercat să îl facă Dan Șucu să scoată mai mulți bani din buzunar: „Eu spuneam că e 1,2 milioane de euro ca să dea Șucu 1,3 sau 1,4 milioane de euro. Îmi convine să-l împrumute, dar vor ei? Ei pierd 1,5 milioane de euro, fotbalistul mai are un an de contract

Să văd răspunsul de la Louis Munteanu. Ei au spus că l-au dat și mâine vine. Nu cred că mai avem nevoie de alți jucători. Avem două echipe valoroase”, a mai spus Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit la Fanatik SuperLiga despre salariul lui Louis Munteanu

Gigi Becali a comentat la FANATIK SUPERLIGA salariul pe care l-ar fi cerut Louis Munteanu lui Dan Șucu: „Păi dacă dăm 40.000 de euro, așa, salarii, ajungem la faliment. Stai să văd dacă mă înțeleg cu Fiorentina. Poate mă înțeleg și cu el. Ce să vorbești cu jucătorul dacă încă nu îți dă voie clubul?

Dacă e vorba de 40.000, la revedere! Nici eu nu are rost să mai discut. Probabil a zis ‘Bă, mă duc la Rapid? La FCSB am mai mari șanse în cupele europene. La Rapid ce fac? Stau în Grant? Să îmbătrânesc în Grant? Să îmbătrânesc pe șinele de tren? Măcar iau un ban’”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB îi oferă însă un salariu de 20.000 de euro pe lună. Gigi Becali era convins că va rezolva transferul celui mai curtat atacant din România: „Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși.

Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina dacă nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte. Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gânduri am eu. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, spunea Gigi Becali pe data de 30 mai.

ADVERTISEMENT