Fotbal intern

Gigi Becali, ultimul asalt la Nemec: „S-ar putea să o accepte”

06.06.2018 | 12:18
Gigi Becali ultimul asalt la Nemec Sar putea sa o accepte
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că e interesat să cumpere un nou atacant pentru următorul sezon. Becali îl vrea în continuare pe atacantul slovac Adam Nemec, care și-a terminat recent înțelegerea cu Dinamo București.

Patronul FCSB este de părere că i-a făcut o ofertă foarte bună lui Nemec, care însă în prima fază l-a refuzat. Cu toate acestea, Gigi Becali e sigur că internaționalul slovac se va răzgândi: „Doar cu Nemec am făcut o ofertă. A refuzat-o, dar la modul cum a refuzat-o, s-ar putea să o accepte. Cred că așteaptă alte oferte. Dar de la 7.000 la 15.000 de euro pe lună, cât i-am oferit noi…”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali știe pe cine ia, dacă Nemec îl refuză

”Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ. Nu ştiu nimic de CFR Cluj şi am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu este prioritatea mea şi nu voi merge acolo. Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua”, declarase Adam Nemec pentru presa locală slovacă.

Patronul FCSB i-a dat un ultimatum lui Nemec la începutul acestei luni: I-am spus să se gândescă până la 1 iulie. După ce o să luăm atacant nu o să mai fie valabilă. Eu aşa cred, că va accepta”, a spus Becali săptămâna trecută. Varianta pentru a-l înlocui pe Nemec ar fi Bilel Omrani, de la CFR Cluj. Atacantul francez se judecă cu cei de la CFR Cluj cu privire la scandalul care s-a produs după ce semnătura lui Omrani de pe actul adițional la contractul cu CFR Cluj ar fi fost falsificată. VEZI TOATE DETALIILE AICI

ADVERTISEMENT