Fotbal intern

Gigi Becali, un nou atac la CFR Cluj. “Faza asta o să rămână în istoria fotbalului!”

13.12.2018 | 22:28
Gigi Becali un nou atac la CFR Cluj Faza asta o sa ramana in istoria fotbalului

FCSB și CFR Cluj se vor duela în etapa cu numărul 21, ultima din anul 2018, iar Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa campioanei României. Cele două rivale din Liga 1 Betano se vor întâlni sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Arena Națională, iar latifundiarul din Pipera a dorit să tragă un semnal de alarmă în legătură cu arbitrajul de care a avut parte gruparea pregătită de Antonio Conceicao.

Patronul FCSB-ului i-a luat la țintă pe ardeleni și l-a criticat pe centralul Radu Petrescu după arbitrajul de la partida jucată de CFR Cluj pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano. Mai mult, Gigi Becali și-a adus aminte și de un moment care a avut loc în 2011 de la o partidă dintre CFR Cluj și Voința Sibiu, atunci când Radu Petrescu le-a anulat un gol valabil celor de la Voința pentru un fault la portar.

‘Nu au mai fost discuții de arbitraj până la Petrescu, dă el galben – galben la mișto. Dacă vom continua așa, iar ne aducem aminte de trecut. Nu m-au deranjat arbitrajele, doar Petrescu. Au fost arbitraje corecte. Dar Radu Petrescu dă galbene la mișto, dă 11 metri la mișto. Dacă vrea și el să ajungă arbitru mare, îi cer să uite de trecut. Dacă vrea să ne mândrim și de el ca de Hațegan care e la cele mai tari meciuri

Golul ăla cu Sibiul o să rămână în istoria fotbalului, ce a făcut Petrescu acolo. Să fluieri fault în atac când portarul e la 3 metri. Eu zic ce spun Crăciunescu și Porumboiu că se pricep mai bine ca mine’, a spus Gigi Becali, patronul FCSB, la Digi Sport TV.

Arbitrul Radu Petrescu în timpul unui meci din Liga 1 Betano

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20.00, în etapa 21 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe Arena Națională. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.