Sport

Gigi Becali, urare de Sărbători pentru „dușmanii” de la CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid: „Pofta lor să se topească!”

Gigi Becali nu și-a uitat inamicii din fotbal nici în pragul Sărbătorilor de Iarnă și are un mesaj special pentru Neluțu Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu.
21.12.2022 | 15:29
Gigi Becali urare de Sarbatori pentru dusmanii de la CFR Cluj Universitatea Craiova si Rapid Pofta lor sa se topeasca
Echipa lui Gigi Becali e la 7 puncte de locul 1 ocupat de Farul, Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede în retragerea lui Mihai Rotaru din fotbal și a revendicat victoria împotriva tuturor „dușmanilor” din SuperLiga.

Gigi Becali, mesaj special de Crăciun pentru rivalii din campionat: „Bucurii multe, în afară de fotbal”

Gigi Becali nu i-a uitat pe marii săi rivali de la Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova nici în pragul Crăciunului: „La dușmani, sănătate, bucurii multe, în afară de fotbal. Le doresc dușmanilor să li se topească pofta, dar nu și lui Hagi, că e finul meu. Lui Rotaru, Neluțu Varga și lui Dan Șucu”, a declarat patronul FCSB la PRO Arena.

ADVERTISEMENT

FCSB a urcat pe locul trei în clasament, iar Becali este mai încrezător ca oricând și le promite fanilor titlul de campioni în acest sezon: „Pentru iubitorii de FCSB, eu cred și mă rog la Dumnezeu că e anul nostru, Liga Campionilor și să revenim ce am fost”.

Gigi Becali crede că îi poate lua titlul lui CFR Cluj, chiar dacă se temea că FCSB nu prinde play-off-ul: „Acum n-am nicio frică”

Gigi Becali are încredere mare în jucătorii săi și e convins că va reuși să câștige titlul: „Având în vedere situația care a fost, sunt mulțumit cu locul 3. Suntem la șase puncte de CFR, trei puncte înjumătățite. Suntem acolo la titlu. Spunea unu, Narcis Răducan, că e greu să facem 38 de puncte. Uite că am făcut!

ADVERTISEMENT

Am luat și bani și sunt și pe loc de play-off. Era o mică teamă, pentru că nu jucam. Acum n-am nicio frică când văd cum joacă. Mi-era frică că mă bate Petrolul, Hermannstadt”, a fost sincer Gigi Becali.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu se aștepta ca Hermannstadt să o învingă pe CFR Cluj, însă se teme în continuare cel mai mult de ardeleni și nu de liderul Farul: „Nu mă așteptam să se încurce, dar așteptam minunea Domnului și tot el a făcut-o, să dea gol exact în ultima secundă. A făcut bucurie pentru mine. Mie de ei mi-e frică. Nu mai e CFR-ul echipa aia puternică. Nu mai simți forța aia. Noi am fost mai buni ca ei fără doi jucători importanți.

ADVERTISEMENT

Nu prea mi-e frică de Hagi. Poate dacă face 3-4 victorii la rând. Nu vreau să vorbesc sau să supăr pe nimeni. Nu prea mi-e teamă…”, l-a „înțepat” subtil și pe Gheorghe Hagi.

De ce Mirel Rădoi nu va antrena niciodată la FCSB și de ce nu vine Reghe: „Faci Ce Spune Becali, nu faci, nu stai. Deci nu va mai veni”

Gigi Becali consideră că Mirel Rădoi a greșit când a plecat de la Universitatea Craiova, unde crede că ar putea ajunge Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, Becali a anunțat că nu va mai lucra niciodată cu el: „Rădoi e un om de aur și îl iubesc ca fin. El nu face ce zic eu, vrea să arate…. Faci Ce Spune Becali, nu faci, nu stai. Deci nu va mai veni. E posibil să vină Reghe la Craiova. Nu prea văd pe cine să pună. Pintilii rămâne la FCSB. Păi cine e dobitoc să schimbe antrenorul când vine de la locul 14 la locul 3?!”.

ADVERTISEMENT

Nașul lui Mirel Rădoi are și un sfat pentru tehnicianul Rădoi: „Uită că ești milionar dacă ești antrenor! Lucescu uită. Lasă domne și dacă plec ce? Nu, tată, muncești! Apoi poți să faci din meseria ta mai multe milioane ca antrenor decât ca jucător.

Așa au făcut Lucescu și Olăroiu. Nu venea la Steaua… e și meritul meu! Am făcut oameni milionari: pe Reghe, pe Gâlcă! Cine a mai făcut în România milionari din antrenori”, a mai punctat omul de afaceri.


  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT