Sport

Gigi Becali urmează să fie judecat pentru fraudă la vot! Riscă să se întoarcă în puşcărie. Prima reacţie a patronului FCSB

Patronul celor de la FCSB va fi judecat pentru fraudă de vot. Gigi Becali îşi susţine nevinovăţia şi este de părere că toată această situaţie este cusută cu aţă albă.
19.05.2023 | 15:40
Gigi Becali urmeaza sa fie judecat pentru frauda la vot Risca sa se intoarca in puscarie Prima reactie a patronului FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost acuzat de fraudă de vot de către procurori, iar Tribunalul Ilfov a decis începerea procesului. Patronul celor de la FCSB ar fi votat în 2018 la „Referendumul pentru Familie” fără să aibă acest drept.

Gigi Becali urmează să fie judecat pentru fraudă la vot: “E cusut cu ață albă”

Patronul celor de la FCSB susţine că este nevinovat şi susţine că toată această situaţie este cusută cu aţă albă, iar dosarul este forţat rău de tot:

ADVERTISEMENT

„Voi suna avocații să văd și eu care este treaba. Dosarul asta mi se pare forțat rău de tot și e cusut cu ață albă. Și când mă aflam in cercetare nu mi s-a părut că se face treaba ok.

Dar dacă o să fiu judecat… ce vreți voi să vă spun eu acum? Interesați-vă și voi și o să vă dați seama despre ce e vorba. Nu vreau să mai vorbesc eu nimic despre treaba asta”, a spus Becali la Prosport.

ADVERTISEMENT

Tribunalul Ilfov a dat undă verde pentru startul procesului!

Pe 23 martie, Judecătoria Buftea a respins excepţiile invocate de Gigi Becali şi a admis legalitatea rechizitoriului, Tibunalul Ilfov a stabilit că poate începe procesul împotriva lui Gigi Becali:

“În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală rap. la art. 347 Cod procedură penală, respinge contestaţia formulată de contestatorul–inculpat BECALI GEORGE (date) împotriva Încheierii nr. 719/23.03.2023, pronunţată de către judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Buftea – Secţia Penală, în dosarul nr. 23/94/2023/a1, ca nefondată.

ADVERTISEMENT

În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 de lei, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.05.2023″, se arată comunicarea Tribunalului Ilfov.

Riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare!

Gigi Becali riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare pentru fraudă electorală. Acuzaţia este că patronul FCSB şi-a exercitat dreptul la vot pe 6 octombrie 2018, deşi avea interzise drepturile electorale până la data de 25 noiembrie 2018.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul a susţinut că dosarul său a fost ţinut în “adormire” de procurori timp de 4 ani, iar aceştia “l-au fabricat” în condiţiile în care votul la referendum nu reprezintă un act electoral, iar fapta nu este prevăzută de lege.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: