Fotbal intern

Gigi Becali va avea grijă de Ionuț Panțîru: „Nu o să-i lipsească nimic! Îl vom susține cu recuperarea”

28.04.2021 | 19:55
Gigi Becali va avea grija de Ionut Pantiru Nu o sai lipseasca nimic Il vom sustine cu recuperarea
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru s-a accidentat în partida dintre FCSB și Sepsi, când a încercat să îl deposedeze pe Cătălin Golofca, însă s-a lovit de colegul său Adrian Șut.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Ionuţ Panţîru va lipsi între 6 şi 9 luni din cauza accidentării suferite în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a promis că va avea grijă de Ionuț Panțîru și că jucătorului său nu îi va lipsi nimic. Patronul FCSB a recunosut faptul că Ionuț Panțîru este foarte supărat din cauza accidentării, mai ales că revenise recent în echipa de start a lui Toni Petrea.

Gigi Becali va avea grijă de Ionuț Panțîru

Gigi Becali a vorbit despre accidentarea lui Ionuț Panțîru, iar patronul FCSB-ului îl asigură pe jucător că va avea parte de toată susținerea din partea clubului și a lui:

ADVERTISEMENT

„Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea.

Am înțeles și eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înțeles, în sezonul ăsta Panțîru nu o să mai joace deloc”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani este vârsta lui Ionuț Panțîru

Panțîru devenise din nou unul dintre preferații patronului

Ionuț Panțîru devenise din nou unul dintre preferații patronului, în urma golului înscris în partida dintre FCSB și FC Botoșani, scor 2-1, atunci când a profitat de o greșeală a portarului moldovenilor.

„Eu sunt de 18 ani in fotbal! Am avut multe momente de bucurie, dar golul ăsta al lui Panțîru, ăsta a fost cel mai ‘bucuros’ gol din toate golurile pe care le-am avut eu. A fost de trei puncte, cred că va fi și de campionat!  Și pentru că l-a dat el!

ADVERTISEMENT

De acum o să-l vedeți pe teren în permanență, înseamnă că ne aduce baftă și bucurie. Și trebuie să-i facem și noi lui o bucurie. Nu mă interesează nimic, el va fi titular! Nu mă interesează pe ce poziție, el trebuie să fie titular! Oriunde vrea antrenorul, să îi găseasca loc în echipă. Ăsta e ordinul!”, spunea Gigi Becali după FCSB – FC Botoşani 2-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT