Fotbal intern

Gigi Becali va fi dat în judecată, iar avocații sunt siguri de victorie: „100% vor câștiga”

22.04.2020 | 20:12
Gigi Becali va fi dat in judecata iar avocatii sunt siguri de victorie 100 vor castiga
ADVERTISEMENT

Lucian Enache, juristul AFAN, a vorbit despre faptul că Gigi Becali va fi dat în judecată pentru că a făcut discriminări în privința jucătorilor pe care i-a trimis în șomaj tehnic.

Gigi Becali va fi dat în judecată

Lucian Enache a declarat că Gigi Becali va fi dat în judecată și este sigur că jucătorii care au fost trimiși în șomaj tehnic vor avea câștig de cauză: În cazul unei companii, sunt păstrați 10% dintre muncitori, care să continue producția.

ADVERTISEMENT

Dar în cazul unui club de fotbal, toți muncitorii fac același lucru. La FCSB a fost discriminare, un șomaj tehnic selectiv. Din punctul meu de vedere, Adi Popa și ceilalți jucători vor câștiga procesele 100%”, a declarat Lucian Enache la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Într-o intervenție telefonică, Gigi Becali a anunțat că nu îl interesează că mai mulți fotbaliști l-au dat în judecată. Ba chiar mai mult, patronul FCSB-ului a mărturisit că aceștia pot să aibă câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

La fabrică intră toți în șomaj? 700 îi bag în șomaj, 700 îi las la șuruburi. La fel și la noi. Unii nu strângeau șuruburile așa de bine. Eu ce să le fac! Pe Bălgrădean nu l-am acuzat că a trântit meciul, am zis doar că gândul lui nu mai era la noi, ci la CFR Cluj.

Cine m-a dat în judecată poate să câștige, nu mă interesează pe mine! Să fie sănătoși!”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, criticat de agentul lui Bogdan Planic

Cristi Bălgrădean a fost acuzat de Gigi Becali pentru că nu a anunțat că a semnat cu CFR Cluj. Portarul nu a acceptat să i se scadă salariul la 2.340 de lei lunar pe timpul pandemiei și va acționa în instanță.

Și impresarul lui Bogdan Planic nu consideră că măsura luată de patronul FCSB-ului a fost corectă: „Suspendarea contractelor nu e posibilă dacă FIFA nu hotărăște așa ceva!

ADVERTISEMENT

Bine, cluburile pot să invoce forța majoră ca să anuleze contractele fotbaliștilor, dar atunci și-ar asuma că forța majoră funcționează pentru ambele părți, adică oricare jucător din România va putea deveni liber să plece la alt club”.

ADVERTISEMENT