Fotbal intern

Gigi Becali va fi judecat pentru declarațiile legate de fotbalul feminin: ”Aşteptăm decizia Comisiei de Disciplină”

05.02.2020 | 16:30
Gigi Becali va fi judecat pentru declaratiile legate de fotbalul feminin Asteptam decizia Comisiei de Disciplina
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, va fi judecat de Comisia de Disciplină a FRF pentru declarațiile legate de fotbalul feminin.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,07 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va fi judecat pentru declarațiile legate de fotbalul feminin

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat într-o conferință de presă că declarațiile lui Gigi Becali în legătură cu fotbalul feminin vor fi analizate de Comisia de Disicplină.

”Ştiu că secretarul general deja a înştiinţat Comisia de Disciplină. Aşteptăm decizia Comisiei de Disciplină”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferință de presă susținută la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

Becali, afirmații jignitoare

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este împotriva deciziei FRF ca fiecare club din prima ligă să înfiinţeze echipe de fotbal feminin, deoarece femeile nu ar trebui să joace fotbal.

“O să găsesc o soluţie, dau 10 mii, 20 de mii de euro la o echipă care deja există… ia, pune acolo, în dreptul ţâţei, numele şi emblema FCSB, şi se rezolvă. Sutiene să poarte, atâta tot”, a fost declaraţia revoltătoare a lui Becali.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB se opune de mutl timp fotbalului feminin

FRF a anunțat în octombrie noile criterii de licențiere pentru sezonul 2020 – 2021 din prima ligă. Astfel, pe lângă cerințele aflate deja în vigoarea, Comitetul Executiv a aprobat propunerile federației referitoare la înscrierea unei echipe de fotbal feminin în campionatul U15 și participarea grupei de juniori U16 în Liga Elitelor.

În vara trecută, când s-a vorbit pentru prima dată despre obligativitatea înființării de echipe de fotbal feminin pentru cluburile din prima divizie, Gigi Becali a avut o reacție furibundă și a anunțat pentru FANATIK că își va căuta dreptatea în instanță.

ADVERTISEMENT

Becali, criticat de o jucătoare din naționala Spaniei

Declarațiile finanțatorului FCSB cu privire la fotbalul feminin au stârnit reacții dure până și în Spania. Jurnaliştii spanioli au mers pe stradă şi au întrebat femeile iberice ce părere au despre declaraţia patronului “roş-albaştrilor”.

Mai mult, una dintre cele mai bune jucătoare de fotbal din Spania, Vero Boquete, l-a criticat dur pe Gigi Becali pentru afirmațiile sale la adresa femeilor.

ADVERTISEMENT