Fotbal intern

Gigi Becali va turba! Elvir Koljic, killerul FCSB, refuzat pentru “caviarul” Rusescu

21.10.2018 | 22:42

Elvir Koljic a înscris golul de 1-1 în partida CSU Craiova – FCSB, meci din runda cu numărul 12 a Ligii 1 Betano, iar finanțatorul vicecampioanei regretă deja că nu l-a transferat în momentul în care i-a fost propus la club. La conferința de presă organizată înaintea partidei dintre cele 2 echipe, tehnicianul FCSB-ului, Nicolae Dică, a declarat că jucătorul bosniac a fost propus pentru un transfer, însă în locul lui a fost preferat Raul Rusescu.

Atacantul bosniac are cifre impresionante în tricoul celor de la CSU Craiova. Până la confruntarea cu FCSB, Elvir Koljic a reușit să marcheze 5 goluri în 5 partide și a dat o pasă de gol. Koljic a fost adus în vară la Craiova de la FC Krupa și a semnat un contract valabil pe o perioadă de 3 ani. Bosniacul marcase deja 8 goluri pentru Krupa și era golgheterul echipei în momentul în care a fost transferat în Bănie.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic, killerul FCSB! A fost refuzat pentru Raul Rusescu

Elvir Koljic a jucat titular în partida CSU Craiova – FCSB și a marcat golul de 1-1 în minutul 50 al întâlnirii din pasa lui Bărbuț, ajungând la 6 goluri marcate în 6 meciuri jucate pentru olteni. Oficialii FCSB-ului probabil regretă decizia de a nu îl transfera în momentul în care jucătorul le-a fost propus. La conferința de presă organizată înaintea meciului din Bănie, tehnicianul Nicolae Dică a dezvăluit că jucătorul le-a fost propus celor de la FCSB, care l-au preferat însă pe Raul Rusescu.

“Din câte ştiu, Koljic a fost propus aici, dar am ales să vină Rusescu”, a declarat Nicolae Dică. Rusescu a jucat în 10 partide pentru FCSB în acest sezon și a reușit doar 2 goluri și 4 pase de gol. “Cu Rusescu, a zis Meme că este icre negre”, este declarația finanțatorului Gigi Becali, care regretă acum decizia. În partida CSU Craiova – FCSB, Koljic a contribuit și la golul 2 marcat de olteni, dar a avut și un moment mai puțin reușit în minutul 87, când a ratat o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT
Tags: