FOTO DE SENZAŢIE! AŞA ARATĂ PARADISUL lui GIGI! AICI se RELAXA Becali cînd era în LIBERTATE!

Gigi Becali ducea o viaţă de nabab înainte de a intra la închisoare! Dincolo de palatul propriu şi vila imensă din Pipera, latifundiarul era înnebunit după luxul din străinătate şi nu...
19.04.2014 | 11:53
FOTO DE SENZATIE ASA ARATA PARADISUL lui GIGI AICI se RELAXA Becali cind era in LIBERTATE

Gigi Becali ducea o viaţă de nabab înainte de a intra la închisoare! Dincolo de palatul propriu şi vila imensă din Pipera, latifundiarul era înnebunit după luxul din străinătate şi nu rezista tentaţiei de a se duce exact în locurile în care avea parte de un tratament ca în filme! Unul dintre ele, un stabiliment de cinci stele de Turcia.

În ultimii cinci ani, Becali prefera să îşi facă vacanţa într-un singur loc! Afaceristul îşi lua familia şi pleca în Belek, la Gloria Serenity, cel mai mare hotel de cinci stele din Europa!

1 2 3 4 5 6

Acolo, patronul Stelei îşi lua în primire cea mai scumpă vilă, una cu piscină personală şi bar în living-ul imens cu canapele şi fotolii de lux! Pe lîngă acestea, “căsuţa” mai dispunea de un jacuzzi pe ponton, două camere la etajul superior cu băi dotate cu chiuvete de sticlă, duşuri emoţionale şi căzi cu hidromasaj! Mai mult, Becali avea şi un SPA propriu, dar şi un lift, în caz că nu dorea să urce pe scara interioară!

7 8

Toată această minunăţie de vilă îl costa pe latifundiar în jur de 3.000 de euro pe noapte, însă nu era o problemă! El oricum arunca mai mereu cu banii, important era să se simtă bine şi să povestească apoi prietenilor în ce loc special a “zăbovit” el timp două săptămîni.

SURSA: wowbiz.ro