Fotbal intern

Gigi Becali, “vinovat” că Gică Popescu nu a ieșit președintele FRF. “Câștiga dacă vorbeam eu cu Gigi Becali!”

06.03.2019 | 19:59
Gigi Becali vinovat ca Gica Popescu nu a iesit presedintele FRF Castiga daca vorbeam eu cu Gigi Becali

Giovani Becali a vorbit despre dorința lui Gică Popescu de a deveni președintele FRF (Federației Române de Fotbal), iar fostul impresar susține că Gigi Becali a fost “vinovat” că “Baciul” nu a reușită să câștige alegerile din 2005. Fostul internațional român s-a duelat cu Mircea Sandu, dar acesta a pierdut la o diferență mare de voturi.

Gigi Becali, “vinovat” că Gică Popescu nu a ieșit președintele FRF

Mircea Sandu a fost reales în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal în 2005, atunci când a primit 187 de voturi, față de cele 102 ale lui Gică Popescu. Giovani Becali susține că el îl putea ajuta pe fostul căpitan al echipei naționale a României să devină președintele FRF, toate acestea dacă discuta cu Gigi Becali, cel care avea o influență foarte mare.

“Gică Popescu nu a ieșit președintele FRF în 2005 pentru că eu eram certat cu vârul meu (n.r. Gigi Becali). Dacă eu vorbeam cu el și eram într-o relație bună cu el atunci… Popescu era președintele FRF în locul lui Sandu. El (n.r. Gigi Becali) avea 50 de voturi de la Pandurii”, a spus Giovani Becali la TV Telekom Sport.

Giovani Becali și Gică Hagi

Giovani Becali, realație strânsă cu Hagi și Popescu

Giovani Becali a vorbit și despre relația pe care o are cu Gică Hagi, dar și cu Gică Popescu. “Eu niciodată nu pot să mă cert cu Hagi. Eu am dormit la Brescia cu el în doi ani mai mult decât am dormit cu nevasta mea. Poate să facă orice, dar eu nu mă supăr niciodată pe el. Cu Hagi eu am făcut bani mulți. Cu Hagi și Popescu am o relație foarte bună. Popescu nu mi-a reproșat niciodată nimic. Am simțit că nu era ok că a ajuns în închisoare pentru că nu era obișnuit cu lumea asta. Eu am venit de pe stradă și a trebuit să îmi câștig existența.

Pentru mine nu a fost un șoc că am ajuns la închisoare, dar pentru el a fost.Niciodată nu a spus că noi am fost vinovați pentru că a ajuns la închisoare. Luminița (n.r soția lui Gică Popescu) este avocată și a mers zilnic să îl viziteze în închisoare. Nu exista o zi în care să nu meargă“, a mai spus Giovani Becali pentru sursa citată mai sus.