Sport

Gigi Becali, principalul vinovat pentru situația de la FCSB: ”Când ataci jucătorii de valoare, înseamnă că vrei să scapi de ei”

Gigi Becali vrea să scape în această iarnă de Claudiu Keșeru și Constantin Budescu, dar fanii îl găsesc vinovat pentru situația creată la FCSB și cred că echipa va avea de suferit.
20.12.2021 | 07:44
Gigi Becali principalul vinovat pentru situatia de la FCSB Cand ataci jucatorii de valoare inseamna ca vrei sa scapi de ei
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit încă de acum două săptămâni că finanțatorul ”roș-albaștrilor” vrea să scape de cei doi fotbaliști din cauza salariilor mari pe care le au.

Vizibil afectat de situația în care se află, Keșeru spune că nu știe dacă va rămâne la vicecampioana României, dar că se va prezenta la reunirea echipei, pe 5 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB îl scot vinovat pe Gigi Becali

Fanii sunt nemulțumiți de atitudinea lui Gigi Becali față de cei doi fotbaliști, consideră că acesta este vinovat de toată această tevatură și sunt de părere că Keșeru nu mai dă randament din cauza atacurilor patronului la adresa sa.

”Tănase n-avea cu cine să joace. Olaru, slăbuț. Nu știu ce se întâmplă cu Keșeru. E atacat non-stop săracul. El e puțin mai emotiv. În momentul în care îl ataci continuu, lui nu-i convine.

ADVERTISEMENT

Omul vine dintr-un fotbal mare, a jucat fotbal la echipe mari și îți dai seama că nu poți să te comporți în felul ăsta și să-l faci varză. L-a făcut varză. Noi l-am simțit pe Keșeru foarte supărat că nu poate face nimic. Nu știu ce să zic, sper să nu rămânem fără atacant”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, la Radio Sport 1.

Fără transferuri, echipa e văzută pe locul 6

”Când începi să ataci toți jucătorii de valoare, înseamnă că vrei să scapi de ei. Ieși pe post, spui că nu ai nimic cu ei, dar în schimb îi ataci și aplici strategia exact cum a fost cu Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Asta se întâmplă și cu cei doi, Budescu și Keșeru. Asta simt eu. O să discut cu Keșeru, o să-l sun zilele astea. Eu am o relație foarte bună cu Claudiu și sper să-l conving să nu plece, să nu ia în calcul discuțiile și vorbele lui Gigi.

Dacă pleacă Keșeru și Budescu, pleacă și Tănase, eu vă garantez acum că, fără transferuri, echipa de acum nu prinde locul 6”, a încheiat Mustață.

ADVERTISEMENT

Condițiile în care Budescu rămâne la FCSB

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, nu a ezitat să răspundă la întrebarea ce ar alege, banii, în urma unui transfer în Zona Golfului, sau echipa naţională, printr-un transfer la o formaţie europeană. El a fost sincer și a recunoscut că ar alege banii arabilor.

Florin Tănase este deja la al șaselea sezon în tricoul roș-albastru. În 2016 Gigi Becali îi plătea lui Gheorghe Hagi 1,5 milioane de euro pentru achiziția lui. A fost dintotdeauna unul dintre jucătorii pe care patronul ”roș-albaștrilor” a sperat să încaseze multe milioane de euro.

FANATIK a aflat planul lui Gigi Becali în privința lui Constantin Budescu. Concret, în cazul în care căpitanul Florin Tănase va pleca de la FCSB, ”Magicianul” va fi păstrat, deoarece, în opinia lui Gigi Becali, echipa sa are nevoie de un jucător cu experiența lui Budescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,37 este cota pentru „x2 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT