Fotbal intern

Gigi Becali vrea “Arena Naţională”. “Să facă licitaţie şi am eu grijă!”

19.08.2018 | 12:03
Gigi Becali vrea Arena Nationala Sa faca licitatie si am eu grija

Nemulţumit de faptul că gazonul celui mai mare stadion din România nu este îngrijit de luni bune, Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a anunţat că vrea “Arena Naţională”. Latifundiarul din Pipera îşi doreşte să se facă o licitaţie şi să intre în posesia stadionului din centrul Bucureştiului, toate acestea pentru ca echipa lui “să nu mai joace pe mocirlă”.

Acuzat că şi-ar fi dorit să facă bani de pe urma celui mai mare stadion din România, Gigi Becali susţine că nu ar avea ce să facă cu 2-3 mii de euro, atât cât ar fi putut să câştige şi a anunţat că îi va face reclamaţie celui care l-a acuzat că fură. Patronul vicecampioanei României a avut numai cuvinte de laudă la adresa stadionului deţinut de Gică Hagi şi îşi doreşte ca Primăria Capitalei să îl lase să administreze “Arena Naţională”.

Gigi Becali vrea “Arena Naţională”

“Nici gazon nu putem să facem, avem mocirlă şi la fotbal. O să îi fac reclamaţie acestui jurnalist. Au zis că fur eu… Păi eu fur 2-3 mii de euro din gazon? Aveam şi noi gazon bun pe Arena Naţională. Eu glumeam la televizor că îmi dă fina stadion, iar ei au luat-o în serios. Păi mă interesa pe mine să câştig 2-3 mii de euro? Să fim serioşi.  La Hagi gazonul e perfect. Aţi văzut? Eram la Ghencea şi m-au dat afară. Păi lăsaţi-mă să fac treabă. Să îmi dea Arena Naţională şi fac eu treabă. Să mi-l dea mie. Să facă licitaţie şi îl iau eu. Îl administrez eu. Vreau să am gazon bun. Mă doare sufletul că jucăm pe mocirlă iar”, a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.

Gazonul de pe "Arena Naţională
Gazonul de pe “Arena Naţională” se află într-o stare proastă

Steliştii s-au plâns de stare gazonului

De la începutul sezonului 2018 – 2019, FCSB, echipă pregătită de Nicolae Dică, a fost nevoită să joace meciurile de pe teren propriu pe un gazon care se află într-o stare foarte proastă, toate acestea deoarece nu a mai fost întreţinut câteva luni. După ce oficialii vicecampioanei României şi-au arătat nemulţumirea faţă de starea terenului, Primăria Capitalei a anunţat la începutul lunii august că a finalizat achiziţia serviciilor de întreţinere a gazonului, urmând să fie încheiat contractul, în valoare de aproape 100 de milioane de lei, fără TV.

CITEŞTE ŞI:

DNA a intervenit pentru a rezolva problemele de la “Arena Naţională”

Primăria Capitalei i-ar fi acordat lui Gigi Becali îngrijirea gazonului de la “Arena Naţională”, fără licitaţie. Din acest motiv, DNA a intervenit şi a cerut toate documentele, după cum a anunţat jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său. Procurorii anticorupţie au solicitat protocolul dintre FCSB şi Primărie, cât şi contractele care au urmat, precum cele prin care vicecampioana României a achiziţionat aceleaşi servicii de îngrijire a gazonului de pe noua bază a “roş-albaştrilor”, din Berceni. “Gazonul a fost extraordinar în toamnă, până acum o lună. Firma care făcea mentenanță s-a speriat. Cei de acolo au zis că dacă nu e totul legal, ei nu mai fac nimic. O lună de zile nu au mai călcat pe acolo. Utilajele alea n-au mai fost bine folosite. Primăria nu a mai avut ce face. Vrem să distrugem și Steaua, și gazonul, și fotbalul? Durează 4 luni licitația. Fac așa ca să te enerveze, să te înnebunească. A stat gazonul o lună de zile neîntreținut. Și-a asumat Gabi Firea răspunderea după și a pus firma să lucreze în continuare. Până faci licitație, trebuie să găsești anumite portițe juridice să rezolvi problemele”, declara Gigi Becali la începutul lunii august.

 

 

Tags: