Carousel hot news

Becali: “Am citit pe FANATIK, asta o să facem!” Dică, noul obiectiv!

Gigi Becali este extrem de încrezător în forţa echipei sale după cele trei victorii din Liga Europa şi spune că deja se gândeşte că FCSB poate să ajungă în fazele finale ale competiţiei,...
Autor: Gabriel Esanu | 20.10.2017 | 14:51
Becali:

Gigi Becali este extrem de încrezător în forţa echipei sale după cele trei victorii din Liga Europa şi spune că deja se gândeşte că FCSB poate să ajungă în fazele finale ale competiţiei, ba chiar să o câştige, la fel cum declara şi Dan Petrescu.

“În primăvară nu vreau un adversar greu, pentru că mă gândesc la semifinale, la finală. Eu ţintesc sus, câştigarea trofeului. Nu cred că Dan Petrescu a încercat o strategie când a spus asta. A vrut să scoată în evidenţă cât de puternică este Steaua. Şi cât de tare este CFR Cluj că are patru puncte în plus în campionat”, a declarat Becali. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Becali: “Am citit toate calculele pe FANATIK”

Gigi Becali a insistat că are o ofertă pregătită pentru Adam Nemec, dar a ţinut să precizeze că nu face această mutare pentru a-i slăbi pe rivalii de la Dinamo, ba din contră, şi-ar dori ca Liga 1 Betano să fie o competiţie cât mai puternică. Atitudinea lui Becali vine ca urmare a unui material legat de coeficienţii UEFA pe care l-a citit pe FANATIK.RO, aşa cum a recunoscut.

“Nu ăsta este motivul pentru care îl iau pe Nemec, ca să o slăbesc pe Dinamo. Eu vreau să fie puternică Dinamo. Chiar citeam în FANATIK, făceau ei toate calculele coeficienţilor şi arătau acolo cum putem să mai urcăm în clasamentul UEFA. Asta este important pentru fotbalul românesc”, a declarat Becali la Sport X.

FCSB a reuşit să o învingă joi pe Hapoel Beer Sheva şi are maximum de puncte după primele trei etape din grupa G a Ligii Europa. România este pe locul 21 în acest moment în clasamentul coeficienţilor UEFA. Vezi aici materialul la care face referire Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!