Becali, vizită surpriză la FCSB! Ce le-a cerut milionarul ”luptătorilor” săi!

Filon Stan   
in Fotbal intern
15/04/2018, 15:35
Becali, vizită surpriză la FCSB! Ce le-a cerut milionarul ”luptătorilor” săi!

Gigi Becali vrea ca jucătorii săi să dea totul, tot ceea ce fac să facă la maximum! Acesta a fost mesajul transmis jucătorilor FCSB la ultima vizită pe care milionarul Gigi Becali a făcut-o jucătorilor săi. 

“Patronul a fost în această săptămână la noi şi a spus că îşi doreşte foarte mult să câştigăm campionatul şi că tot ce facem, să facem la maximum”, a spus Filip, într-o conferinţă de presă. Venim după o victorie importantă cu Craiova, unde am avut o evoluţie bună, şi suntem la mâna noastră, suntem lideri, normal ar trebui să câştigăm fără probleme. Am demonstrat etapa trecută că suntem o echipă matură şi avem experienţa necesară să câştigăm campionatul. 

Jucătorii lui Becali sunt încrezători, dar realişti. ”Oricând se poate schimba situaţia”

Cred că avem un mic plus faţă de CFR, dar nu suntem net favoriţi, oricând se poate schimba situaţia. Dar, şi dacă şi-ar reveni şi ar avea victorii, până la urmă dacă noi câştigăm meciurile nu mai are niciun rost. Cred că suntem suficient de valoroşi să nu ne mai împiedicăm”, a declarat mijlocaşul Lucian Filip. FCSB va întâlni Astra Giurgiu, luni, de la 20:45, în deplasare, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1.

Închide ×