Fotbal intern

Răzvan Oaidă, titular în locul lui Florinel Coman! Fanatik a anticipat corect strategia de la FCSB. Update exclusiv

07.03.2021 | 19:07
Razvan Oaida titular in locul lui Florinel Coman Fanatik a anticipat corect strategia de la FCSB Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este suspendat după cartonașul galben primit în victoria celor de la FCSB la Botoșani, 2-0. Atacantul roș-albaștrilor nu joacă împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, în etapa din week-end, locul său în primul 11 urmând să fie luat de, surpriză!, mijlocașul Răzvan Oaidă.

UPDATE duminică, 7 martie, ora 19:04 / FANATIK a anticipat corect strategia pusă la cale de Gigi Becali pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Site-ul nostru a anunțat încă de joi, 4 martie, că locul suspendatului Florinel Coman în primul „11” va fi luat de Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș în următoarea alcătuire: Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Olaru, Oaidă – Moruțan, Tănase(c), Oct. Popescu

#Liga1 #Etapa26 #FCSBGazMetan

Aceasta este echipa de start din partida cu Gaz Metan Mediaș, care va începe la 20:30, în direct la Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport.

Publicată de FCSB pe Duminică, 7 martie 2021


ȘTIRE INIȚIALĂ joi, 4 martie, ora 23:08 /

FANATIK a aflat că Gigi Becali nu are deloc încredere în croatul Ante Vukusic, singurul atacant de careu al celor de la FCSB, și le-a transmis celor din staff-ul tehnic că soluția cea mai bună este Oaidă. În aceste condiții, pe poziția de număr 9 va rămâne, foarte probabil, căpitanul Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a cerut ca locul suspendatului Florinel Coman pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș să fie luat de mijlocașul Răzvan Oaidă

După ce la precedentul meci pe teren propriu, 1-0 cu Chindia, FCSB a trebuit să treacă peste absența căpitanului Florin Tănase, care a fost suspendat, acum, cu Mediașul, Toni Petrea nu se poate baza din aceleași motive pe Florinel Coman.

Coman nu este însă deloc afectat de problemele pe care le are în ultimul timp, de la cele legate de permisul de conducere până la criza de eficacitate, cu un singul gol în 17 meciuri de Liga 1. Florinel a profitat de minivacanța de după meciul din Moldova și a dat o fugă la munte cu iubita sa, Ioana Timofeciuc.

ADVERTISEMENT

În week-end, deși nu va juca, Florinel va fi alături de colegii săi la Arena Națională pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Locul său în primul 11 va fi luat, la solicitarea patronului, de către Răzvan Oaidă, doar de 3 ori titular în acest sezon.

Oaidă va juca pe poziția de aripă dreapta, Tănase va fi probabil iar vârful de careu, iar în banda stângă se merge pe mâna puștiului Octavian Popescu. Oaidă a mai evoluat foarte puțin pe postul care i se pregătește pentru meciul cu Mediaș, chiar recent, dar doar în urma unor permutări tactice pe care le făcea Petrea în timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta FCSB contra celor de la Gaz Metan Mediaș

Vlad – Haruț, Ov. Popescu, Miron, Radunovic – Moruțan, Șut, Olaru – Oaidă, Tănase, Oct. Popescu.

Ante Vukusic, caz pierdut pentru FCSB. Patronului i s-a pus pata definitiv pe croat la eșecul cu Clinceniul

Era de așteptat ca suspendarea lui Florinel Coman să-i ofere o șansă la titularizare croatului Ante Vukusic, adus la FCSB la recomandarea lui Mihai Stoica. Cu atât mai mult cu cât, în cele 4 meciuri jucate în campionat pentru FCSB, mereu din postura de rezervă, Vukusic l-a schimbat aproape mereu pe Coman: și la Dinamo, și cu Academica, și la Botoșani. Doar cu Chindia croatul a intrat în locul lui Buziuc.

Dar sunt șanse foarte mari ca Vukusic să nu prindă niciun meci titular la FCSB până la finalul contractului abia semnat, dar care expiră în vară. Lui Gigi Becali nu-i place deloc atacantul croat, despre care presa din Slovenia, unde a jucat ultima oară, a scris că a făcut greșeala vieții când a venit la FCSB!

Patronul roș-albaștrilor respinge de obicei din start orice jucător străin pe care nu îl cunoaște, pe care nu l-a văzut la alte echipe din Liga 1. Becali a acceptat fără prea mare entuziasm aducerea lui Vukusic până în vară, dar le-a transmis apropiaților că nu-l mai interesează după FCSB – Clinceni 0-1. În acea partidă, croatul a intrat la pauză în locul lui Florinel Coman, a luat un galben pe final, neavând o prestație reușită.

  • 13 meciuri (12 în campionat, unul în Cupă) a jucat Oaidă pentru FCSB în actualul sezon, doar de 3 ori fiind titular
  • 1 singură pasă de gol, la deschiderea scorului în FCSB – Voluntari 2-1, are Răzvan Oaidă în campionatul în curs

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,65 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT