Sport

Atacantul de la Viktoria Plzen negociază dur cu FCSB! Gigi Becali e încrezător: „Cred că ne-am înțeles!”

FCSB a avut cel mai bun atac în stagiunea precedentă, dar ratarea titlului îl determină pe patronul Gigi Becali să caute în continuare un om de gol.
17.06.2021 | 20:25
Atacantul de la Viktoria Plzen negociaza dur cu FCSB Gigi Becali e increzator Cred ca neam inteles
ADVERTISEMENT
17-06-2021
17:28

Atacantul dorit de FCSB negociază dur, dar Gigi Becali e încrezător

Gigi Becali a vorbit despre negocierile pe care le poartă cu Zdenek Ondrasek, iar patronul FCSB-ului este încrezător în posibilitatea aducerii atacantului.

Da, am negociat azi cu el! El a cerut un contract valabil doi ani, eu i-am spus că-i ofer doar pe un an. Dacă nu va fi de acord, aia e. Dar, nu cred.

Voi avea răspunsul lui final în seara asta, dar eu cred că ne-am înțeles”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Plecarea lui Dennis Man la Parma, accidentarea lui Florinel Coman, și ineficiența lui Ante Vukusici, Alexandru Buziuc (între timp puși pe liber de FCSB), dar și a celorlalți atacanți din lot l-au convins pe Gigi Becali că este imperios transferul unui om de gol.

Refuzat de Andrei Dumiter, de la Sepsi Sfântu Gheorghe și de Bogdan Stancu, acesta din urmă alegând să-și continue cariera în Turcia, finanțatorul roș-albaștrilor s-a orientat către campionatul Cehiei, de unde speră să aducă noul golgheter al FCSB.

ADVERTISEMENT

Cine este atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB

Nemulțumit de prestațiile atacanților pe care îi are sub contract, Gigi Becali a mărturisit că negociază chiar în aceste zile aducerea unui ”vârf” care să înscrie la foc automat.

Opțiunea patronului FCSB este o mai veche cunoștință. Conform Pro X, alesul omului de afaceri este Zdenek Ondrasek care evoluează la Viktoria Plzen.

ADVERTISEMENT

”Negocieri sunt, da. Cu Ondrasek, da. Vorbim azi cu el, să vedem”, a spus Becali, pentru sursa citată.

Cehul de 32 de ani și 1,85 metri, a evoluat în 36 de partide și a marcat 6 goluri pentru Viktoria Plzen, în sezonul recent încheiat al campionatului Cehiei, pe care l-a terminat pe locul 5.

ADVERTISEMENT

În ciuda staturii impresionante, Ondrasek nu este un golgheter veritabil. Cel mai bun sezon al carierei a fost în 2014 când a marcat 15 goluri pentru gruparea norvegiană Tromso.

De ce au căzut transferurile lui Dumiter și Stancu

Gigi Becali a început să caute un atacant imediat după finalul sezonului, iar primul ofertat a fost Andrei Dumiter de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Cluburile au ajuns la un acord, dar impresarul fotbalistului a intervenit prompt și i-a sugerat atacantului de 22 de ani să nu semneze cu FCSB.

Cătălin Sărmășan, agentul lui Dumiter, nu este în cele mai bune relații cu Gigi Becali din cauza tratamentului la care a fost suspus Adrian Petre, fost internațional de tineret a cărui carieră s-a prăbușit după transferul la FCSB.

Pe de altă parte, Bogdan Stancu este ofertat de două echipe care evoluează în Superliga Turciei și este mai tentat, din rațiuni financiare, să dea curs uneia dintre acestea decât să semneze cu FCSB.

Gigi Becali ține de preț în cazul lui Florin Tănase și-i amintește că încă nu ”și-a făcut datoria” la FCSB

Unul dintre jucătorii la mare căutare în această vară este golgheterul ultimei ediții a Ligii 1, Florin Tănase. Acesta a marcat 24 de goluri pentru FCSB și i-a solicita public lui Gigi Becali să-l lase să se transfere în această vară.

Fotbalistul care evoluează de cinci ani la gruparea finanțată de Gigi Becali consideră că și-a făcut datoria față de club și așteaptă înțelegere din partea finanțatorului să scadă din prețul cerut pentru transferul său.

”Ce datorie și-a făcut Tănase? A câștigat bani pentru cât a jucat, nu? Datoria și-o face când vin banii! Sunt două posibilități să-ți faci datoria la FCSB: ori aduci bani, ori calificări.

Astea două sunt, atât! Tănase, să vină cu oferta de 4 milioane și jumătate și atunci își face datoria!”, a tunat Becali la televiziunea citată.

4,5 milioane de euro este prețul fixat de Gigi Becali pentru transferul golgheterului Ligii 1, Florin Tănase.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT