Sport
notix pixel id

Gigi Becali vrea posesie. Fanatik vă oferă cifrele de la FCSB – CS Mioveni. Exclusiv

Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu nemulțumit că echipa nu joacă spectaculos și ”nu ar avea posesie”. Cifrele îl contrazic pe finanțatorul FCSB.
19.10.2021 | 13:07
Gigi Becali vrea posesie. Fanatik vă oferă cifrele de la FCSB - CS Mioveni. Exclusiv
FCSB a deschis scorul la Buzău dintr-un penalty jenant acordat de Marcel Bârsan. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă în exclusivitate cifrele statistice ale meciului FCSB – CS Mioveni câștigat de roș-albaștrii cu scorul de 3-0.

Acestea arată că vicecampioana în exercițiu a fost superioară la toate capitolele echipei argeșene, excelând tocmai la capitolul posesie, cel incriminat de Gig Becali.

Cifrele statistice oferite de FANATIK sunt de partea echipei lui Edi Iordănescu

Conflictul dintre Gigi Becali și antrenorul Edi Iordănescu a izbucnit de la nemulțumirea patronului, în viziunea căruia FCSB nu are suficientă posesie a mingii de la numirea lui Iordănescu pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Însă, cifrele arată contrariul teoriei lui Becali. Astfel, în prima repriză, atunci când FCSB și CS Mioveni au evoluat cu întreg efectivul de jucători pe teren, roș-albaștrii au avut posesia balonului în proporție de 65% din timpul efectiv de joc.

Aceasta a crescut sensibil în cea de a doua repriză (67%) în care gruparea din Mioveni a evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Buziuc.

ADVERTISEMENT

Și în ceea ce privește posesia mingii, cantitativ, cifrele sunt în favoarea trupei pregătite de Edi Iordănescu cu 112-102, iar durata medie a posesiei mingii este de 18 secunde pentru FCSB, respectiv 10 secunde pentru CS Mioveni.

Cifrele oferite de FANATIK mai arată că FCSB a avut nu mai puțin de 77 de intrări în jumătatea adversă de teren (69%), față de numai 50 ale adversarilor (49%).

ADVERTISEMENT

De asemenea, roș-albaștrii au avut 47 de acțiuni în ultima treime a terenului advers (42%), față de numai 25 ale trupei din Mioveni. Un alt capitol net favorabil echipe lui Edi Iordănescu este cel al acțiunilor în careul advers – 21, față de numai una a oaspeților.

Posesia mingii în meciul FCSB – CS Mioveni:

Posesie generală

  • FCSB – 66%       CS Mioveni 34%

Posesie prima repriză

  • FCSB – 65%       CS Mioveni – 35%

Posesie a doua repriză

  • FCSB – 67%       CS Mioveni – 33%

Posesia mingii cantitativ

  • FCSB – 112         CS Mioveni – 102

Durata medie a posesiei

  • FCSB – 0,18 secunde    CS Mioveni – 0,10 secunde

Intrări în jumătatea adversă

  • FCSB – 77 (69%)         CS Mioveni 50 (49%)

Intrări în ultima treime

  • FCSB – 47 (42%)         CS Mioveni – 25 (25%)

Intrări în careul advers

  • FCSB – 21 (19%)         CS Mioveni – 1 (1%)

Gigi Becali riscă să intre în conflict și cu fanii FCSB

După ce l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru că jocul echipei este inestetic și că FCSB nu ar avea o posesie superioară a balonului, Gigi Becali și-a ridicat în cap și suporterii din Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Aceștia, prin liderul Gheorghe Mustață i-au transmis finanțatorului Gigi Becali că sunt alături de antrenorul echipei, pe care îl susțin necondiționat și că ei (suporterii) vor rezultate, nu eșecuri în urma unor jocuri spectaculoase.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik