Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua! Cât plătește pe ea și ce a aflat de la CSA: „100 de milioane de euro pagubă”

Gigi Becali vrea să cumpere Steaua! Patronul FCSB a dezvăluit cât plătește pe marcă și ce informații a primit de la Clubul Sportiv al Armatei.
12.02.2024 | 12:14
Gigi Becali vrea sa cumpere marca Steaua Cat plateste pe ea si ce a aflat de la CSA 100 de milioane de euro paguba
Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua! Cât plătește pe ea și ce a aflat de la CSA: „100 de milioane de euro pagubă”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să cumpere Steaua! Latifundiarul din Pipera se află de ani buni în procese cu Clubul Sportiv al Armatei, dar e dispus să plătească pentru a obținte definitiv marca. Patronul FCSB a dat toate detaliile în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE, pe FANATIK.RO.

Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua! „Dau de 20 de ori mai mult”

După ce Virgil Boglea, avocatul care apărat interesele FCSB-ului în disputa cu CSA, a lăsat să se înțeleagă că se repoziționează după înfrângerile pe bandă rulantă în fața lui Florin Talpan, Gigi Becali a venit cu replica și a dezvăluit că e interesat să cumpere marca Steaua, dar doar în anumite condiții.

ADVERTISEMENT

(n.r. – se mai face ceva cu CSA sau s-a cam terminat?) Ce să se facă? Noi vom câștiga procesele și apoi nu au ce să facă. Sau e posibil să vină unul la putere să zică ‘Ce e circăraia asta? Terminați odată! Pentru ce cheltuiți bani?’

Stați să vedem curtea de conturi că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul. Am auzit la TV. 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batjocorim de ea?

ADVERTISEMENT

Și dacă nu aș câștiga-o eu. Ce spuneți voi de marca aia? Că face bani, d-aia o țineți și d-aia faceți fotbal cu ea, aia e motivarea. Când Cuc a zis ‘Care e oportunitatea de aveți procesul ăsta?’

Și au zis că marca costă mulți bani. Și vine un ministru. ‘Bine, mă, voi vă jucați cu Becali?’ Că numai pe hotărâre de Guvern se poate acolo. Acolo nu poți să vinzi marca aia că vor ei la un investitior.

ADVERTISEMENT

Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație. Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani. Pentru ce să cheltuim bani, când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul.

(n.r. – Vă duceți, o cumpărați și s-a terminat povestea) O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult.

N-a fost mare Maxima Craiova? A fost evaluată în instanță cu doar 7000 de euro. Scoate-o la vânzare! Valorează mult? La vânzare! Și atunci vedem cât costă și atunci o iau și termină bâlciul. Asta e împăcarea. Dar la licitație. Nu ‘Dă Becali milioane!’. La licitație, să vedem cât costă”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali VREA SA CUMPERE MARCA “STEAUA” | Cati BANI E GATA SA PLATEASCA

ADVERTISEMENT