Fotbal intern

Gigi Becali vrea să devină preot. “Mă transpun și mă gândesc cum ar fi!” Ce planuri are finanțatorul FCSB-ului

28.04.2019 | 19:05
Gigi Becali vrea sa devina preot Ma transpun si ma gandesc cum ar fi Ce planuri are finantatorul FCSBului

Gigi Becali, patronul formației FCSB, a vorbit despre planurile pe care le are pentru viitor, iar acesta a dezvăluit că vrea să devină preot. Latifundiarul din Pipera își dorește să se călugărească când va împlini 75 de ani și a dezvăluit cum ar reacționa dacă ar săvârși o dată Sfânta Taină.

Gigi Becali vrea să devină preot

„M-a facut Dumnezeu cel mai puternic român. Sunt cel mai puternic! Dar puterea mea vreau să o dau Lui Hristos. Nu vreau să dau puterea mea lui Satana. Am păcătuit, dar am şters păcatul. Sunt foarte curios în legătură cu cea mai mare taină a lumii, care este taina Sfintei Preoţii. Mă gândesc cum e să îl ai pe Hristos în mâinile tale.

Câteodată mă transpun și mă gândesc cum ar fi. Şi m-am gândit că m-aş face preot ca să săvârşesc numai o singură dată Sfânta Liturghie. După aceea mă las. Cred că dacă săvârşesc o dată Sfânta Taină, cad acolo. Eu cad, leşin acolo. N-aş putea. După aceea, spre sfârşitul vieţii, se zice că dacă vrei să primeşti tot, trebuie să dai tot. Vorbesc de călugărie, dar pe la 75-80 de ani, când rânduieşte Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la  Spynews.

Gigi Becali a susținut o conferință de presă la palat

Gigi Becali a donat 2 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Gigi Becali este cunoscut pentru actele de caritate pe care le-a făcut pe parcursul timpului, iar patronul vicecampioanei României a donat o sumă uriașă pentru Catedrala Mântuirii Neamului, Latifundiarul din Pipera a scos din buzunr 2 milioane de euro în numele credinței sale.

„E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar. Să vedem (n.r. dacă dau şi pentru pictură). Dumnezeu cum vrea”, a dezvăluit Gigi Becali.

Tags: