Fotbal intern

BOMBĂ: Gigi Becali destabilizează CFR Cluj după “modelul Nistor”! Vrea să le ia cel mai bun fundaş din Liga 1

02.10.2018 | 21:46
BOMBA Gigi Becali destabilizeaza CFR Cluj dupa modelul Nistor Vrea sa le ia cel mai bun fundas din Liga 1

Gigi Becali vrea să-i dea lovitura lui CFR Cluj şi să aplice tactica folosită atunci când a destabilizat-o pe Dinamo Bucureşti cu oferta făcută pentru Dan Nistor. De această dată, patronul FCSB a pus ochii pe un fundaş central, în condiţiile în care vicecampioana României are probleme în defensivă.

Situaţia la CFR Cluj este una explozivă, iar FANATIK.RO a anunţat EXCLUSIV că Iuliu Mureşan nu mai face parte din conducerea clubului. De haosul de la campioana României vrea să profite Gigi Becali, care a pus ochii pe Paulo Vinicius, considerat de patronul FCSB ca fiind unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară.

Gigi Becali vrea să-i dea lovitura lui CFR Cluj şi îl doreşte pe Paulo Vinicius

FANATIK.RO a aflat că Paulo Vinicius este ţinta numărul 1 pentru Gigi Becali, care vrea să le dea o lovitură celor de la CFR Cluj. Fotbalistul de 34 de ani mai are contract până în 2020 cu formaţia din Gruia şi este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1 Betano. Conducătorii clubului din Gruia au aflat de interesul lui Gigi Becali şi sunt dispuşi să se despartă de jucător doar în cazul în care vor primi o sumă importantă de transfer.

Decizia vine după ce FCSB are probleme mari în defensivă, Mihai Bălaşa accidentându-se la sfârşitul lunii septembrie. FANATIK a anunţat că fundaşul de 23 de ani va reveni pe teren abia la începutul lunii noiembrie, cu ocazia derby-ului cu Dinamo Bucureşti. În plus, vicecampioana României caută de ceva timp un fundaş central, iar varianta Paulo Vinicius ar fi cea mai la îndemână, în condiţiile în care fundaşul are deja experienţă în Liga 1 Betano. Fotbalistul brazilian a ajuns în Gruia în iunie 2017 şi i-a ajutat pe clujeni să câştige titlul în sezonul trecut. Pentru CFR Cluj, Paulo Vinicius a jucat 49 de meciuri, iar prestaţiile acestuia au fost mereu lăudate.

Pe cine vrea să aducă CFR Cluj în locul lui Paulo Vinicius

În cazul în care Paulo Vinicius va ajunge la FCSB, conducătorii lui CFR Cluj s-au orientat deja pentru un înlocuitor. FANATIK.RO a aflat că oficialii din Gruia îl vor pe Tshepo Gumede, jucător liber de contract. Fundaşul sud-african a fost propus de May Mahlangu, jucător care s-a transferat de la Dinamo Bucureşti la Ludogoreţ în această toamnă, o altă informație exclusivă marca FANATIK. Cei doi fotbalişti se ştiu de la echipa naţională a Africii de Sud, unde fundaşul de 34 de ani a bifat şase selecţii. Tshepo Gumede a jucat până în prezent, doar în Africa de Sud, pentru SuperSport United, Mpumalanga Black Aces, Platinum Stars, Orlando Pirates şi Cape Town City.

Gigi Becali i-a dat o lovitură şi lui Dinamo, ofertându-l pe Nistor și aruncând vestiarul în aer

În vară, FANATIK a anunţat că Gigi Becali vrea să-l transfere pe Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo Bucureşti. Mijlocaşul de 30 de ani a fost dorit insistent de patronul FCSB, iar oferta a reuşit să destabilizeze vestiarul rivalei. Dan Nistor nu a mai avut prestaţiile din trecut, iar Florin Bratu a lansat un atac fără precedent la finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo 1-0, ultimul la cârma “câinilor” pentru antrenorul de 38 de ani.

Gigi Becali vrea să-i dea lovitura lui CFR Cluj şi să-l transfere pe Paulo Vinicius. Clujenii s-au orientat spre Tshepo Gumede
Gigi Becali vrea să-i dea lovitura lui CFR Cluj şi să-l transfere pe Paulo Vinicius. Clujenii s-au orientat spre Tshepo Gumede