Fotbal intern

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Claudiu Belu. “Așa am convenit cu el!” Mihai Bălașa, desființat. “E praf!”

15.07.2019 | 11:53
Gigi Becali vrea sal dea afara pe Claudiu Belu Asa am convenit cu el Mihai Balasa desfiintat E praf

Claudiu Belu a bifat două meciuri oficiale în tricoul FCSB-ului, dar Gigi Becali vrea să îl dea afară. Patronul vicecampionei României i-a desființat pe Mihai Bălașa și Claudiu Belu după meciul câștigat de FCSB în fața celor de la Hermannstadt, scor 4-3, în prima etapă din sezonul 2019 – 2020 din Liga 1, iar jucătorul transferat de la Astra Giurgiu are cel mai mult de suferit.

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Claudiu Belu

“Nu avem fundaș stânga și nici fundaş dreapta! Bălașa a fost praf, deși am văzut că l-a lăudat lumea. Belu a fost și el praf. Să mă ierte că folosesc cuvântul ăsta, dar eu spun adevărul. În rest, toate bune. Avem nevoie de fundaș stânga și dreapta. Am luat goluri pe niște greșeli, tot din cauza fundașului stânga.

O să vorbescu cu Belu. Pleacă dacă nu o să joace ce trebuie să joace! Eu așa am convenit cu el. L-am luat pe 5 ani, am vrut să îi trec în contract că pot să renunț când vreau la el, dar mi-a zis ca nu, că îi spun când vreau să plece și el pleacă! Îmi e drag de el, dar nu am ce să fac. Nu avem timp! Mi-a plăcut meciul cu Milsami, dar probabil erau ăia prea slabi. Are concurență, îl are pe Mihai Roman”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Claudiu Belu și Cordea în meciul FCSB - Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
Claudiu Belu și Cordea în meciul FCSB – Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu

Claudiu Belu a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract

Claudiu Belu a ajuns în această vară la FCSB din postura de jucător liber de contract. Fundașul a fost dat afară de Astra Giurgiu la finalul lunii martie a anului 2019 și s-a pregătit cu formația roș-albastră până în vară. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în iulie 2024 cu gruparea patronată de Gigi Becali și a fost titular în meciul cu Milsami din Europa League și cu Hermannstadt.

De partea cealaltă, Mihai Bălașa mai are contract cu FCSB până în decembrie 2021. Fundașul în vârstă de 24 de ani a ajuns la vicecampioana României în ianuarie 2017 și a bifat 74 de meciuri și un gol pentru formația patronată de Gigi Becali. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru FC Viitorul, AS Roma, Trapani Calcio, Roma Primavera și FC Crotone.

  • 1.200.000 de euro este cota lui Claudiu Belu, conform transfermarkt.com
Tags: