Sport

FCSB are un nou antrenor! Edi Iordănescu a condus primul antrenament și a fost prezentat oficial. Update exclusiv

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, vrea să-l schimbe pe Dinu Todoran după eșecul cu Rapid. Mirel Rădoi a amânat un răspuns, astfel că Becali a bătut palma cu Edi Iordănescu pentru banca FCSB!
18.08.2021 | 16:46
FCSB are un nou antrenor Edi Iordanescu a condus primul antrenament si a fost prezentat oficial Update exclusiv
FCSB are un nou antrenor! Edi Iordănescu a condus primul antrenament și a fost prezentat oficial. Update exclusiv. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT
18-08-2021
13:46

Edi Iordănescu, prezentat oficial la FCSB

E oficial! Edi Iordănescu este noul antrenor al vicecampioanei României, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate acum două zile. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost prezentat pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. Tehnicianul a oferit primul interviu în calitate de tehnician al roș-albaștrilor.

18-08-2021
12:58

Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB

Miercuri dimineaţă, Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB, totul după ce reprezentanţii presei au plecat de la Baza din Berceni. Debutul în noul mandat pe banca “roş-albaştrilor” va avea loc luni, de la ora 21:30, la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

18-08-2021
08:10

Edi Iordănescu a ajuns în cantonamentul de la Berceni

Edi Iordănescu este noul antrenor al FCSB! Contractul cu gruparea lui Gigi Becali a fost analizat și purecat de avocații săi în cursul nopții, astfel că părțile sunt mulțumite.

Edi Iordănescu a ajuns în cantonamentul de la Berceni în cursul dimineții și va conduce azi primul antrenament la FCSB.

18-08-2021
08:07
17-08-2021
14:00

Avocații lui Edi Iordănescu lucrează la acte cu Valeriu Argăseală

Gigi Becali i-a acceptat toate pretențiile de autoritate totală la FCSB lui Edi Iordănescu. Patronul a anunțat că acesta a semnat deja contractul.

FANATIK a aflat că, momentan, firma de avocatură cu care colaborează Edi Iordănescu lucrează la acte, astfel ca tot ce au convenit părțile să fie stipulat în contract. Actele sunt apoi trimise președintelui Valeriu Argăseală pentru situația în care mai sunt mici modificări de făcut.

Este de așteptat ca în cursul serii sau chiar miercuri dimineață, Edi Iordănescu să și semneze angajamentul cu FCSB valabil până în vara lui 2022.

17-08-2021
13:57
17-08-2021
09:46

Gigi Becali a pregătit contractul pentru Edi Iordănescu

După ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a bătut palma cu Edi Iordănescu pentru a prelua pe FCSB, iar patronul a confirmat luni seara aceste informații pentru site-ul nostru, acum finanțatorul roș-albaștrilor a venit cu noi detalii despre mutarea-bombă.

„I-am făcut contractul lui Edi! A rămas să semneze! I-am acceptat toate dorințele”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Becali a dezvăluit și ce se va întâmpla cu Dinu Todoran, cel pe care are de gând să îl păstreze în cadrul clubului.

„Dinu Todoran o să rămână în club, la echipa a doua”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor, pentru Digi Sport.

 

17-08-2021
08:19

Reacția lui Edi Iordănescu despre venirea la FCSB

Edi Iordănescu a oferit prima reacție legată de negocierile cu FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Salut. Nu am dat declarații publice și nu am o poziție oficială referitoare la informațiile din spațiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunț/comunic.

Vă rog să mă înțelegeți și respectați poziția. Orice informație pe surse sau eventuală “declarație” a mea din spațiul public este asumată de cine produce știrea! O zi bună”, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

16-08-2021
19:20

Gigi Becali confirmă FANATIK: "Da, m-am înţeles cu Edi Iordănescu"

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK informaţia prezentată în exclusivitate de site-ul nostru şi a dezvăluit că s-a înţeles cu Edi Iordănescu.

“Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

16-08-2021
17:38

Gigi Becali i-a acceptat lui Edi Iordănescu toate condiţiile

FANATIK a aflat că în cursul după-amiezii Gigi Becali a avut o discuţie cu Edi Iordănescu în urma căreia FCSB are un nou antrenor. Patronul “roş-albaştrilor” i-a acceptat acestuia toate doleanţele vizavi de partea profesională, acordându-i autoritate totală. Urmează ca mâine (n.r. marţi) toate lucrurile discutate să fie puse pe hârtie şi, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, Edi Iordănescu să semneze un contract valabil până în vară cu FCSB.

16-08-2021
10:38

Mirel Rădoi i-a transmis lui Becali că „nu e momentul prielnic!” Gigi negociază cu Edi Iordănescu

Mirel Rădoi i-a oferit un răspuns în această dimineață lui Gigi Becali vizavi de propunerea acestuia de a prelua banca FCSB. „Nu e momentul prielnic pentru a veni acum la FCSB”, i-ar fi transmis selecționerul.

Gigi Becali nu vrea să mai aștepte, așa că e decis să pună antrenor cât mai repede. Astfel, din informațiile FANATIK, patronul celor de la FCSB a demarat negocierile cu Edi Iordănescu! Becali i-ar fi promis acestuia că va face pasul în spate și-i va acorda autoritare deplină antrenorului care a câștigat în vară titlul cu CFR Cluj.

Gigi Becali este decis să schimbe banca tehnică după Rapid – FCSB 1-0, iar asta într-un timp foarte scurt. A și recunoscut-o într-un dialog televizat.

M-am interesat, Todoran antrenează bine, dar nu-l ascultă jucătorii. Dacă nu-l ascultă, n-ai ce să faci. Nu am pe cine să pun…”, a declarat Becali la ProX.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că patronul și-a delegat deja oamenii apropiați pentru a-i găsi înlocuitor lui Dinu Todoran. Iar primul nume pentru care insistă Gigi Becali este Mirel Rădoi, antrenorul naționalei României!

Gigi Becali a avut o discuție cu Mirel Rădoi înainte ca acesta să plece la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Apoi s-a interesat la FRF de situația lui „Mire”!

Situația lui Dinu Todoran pare pecetluită. Va fi înlocuit de la FCSB de către Gigi Becali, iar acest lucru se va petrece în momentul în care patronul va reuși să convingă pe cineva să vină pe banca roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, patronul merge în acest moment pe „pista Mirel Rădoi” pentru a veni în locul lui Todoran. „Mire”, cum îl alintă Becali, a avut o discuție preliminară cu nașul său înainte de a pleca la Tokyo.

Urma ca părțile să mai discute după revenirea din Japonia, iar eșecul FCSB cu Rapid poate grăbi lucrurile. Becali a cerut informații și de la FRF despre cum ar putea să-l ia pe Rădoi de acolo.

ADVERTISEMENT

A aflat că Burleanu și cei de lângă el nu s-ar opune unei astfel de mutări, dar totul depinde de ceea ce vrea să facă Rădoi. Dacă „Mire” se va înțelege cu Becali și vrea să vină la FCSB, va fi noul antrenor!

Rădoi a fost și la derby-ul cu Rapid, la câteva zile după ce fusese și în cantonamentul de la Berceni al echipei. Atunci a urmărit antrenamentul condus de Todoran, un lucru care a părut surprinzător la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Variantele Edi Iordănescu și Dan Petrescu par SF, pentru că Becali nu crede că i-ar putea convinge

E posibil ca Rădoi să refuze să vină la FCSB, deși a lăsat ușa deschisă, sau FRF să blocheze plecarea acestuia cel puțin până după meciurile echipei naționale de la începutul lunii septembrie.

„Sunt liber de 5 luni și aștept orice ofertă. Dar nu a venit nicio ofertă. Dacă mâine vine FC Brașov, dau un exemplu, și îmi face o propunere, chiar dacă e în Liga 2, iar eu cred în proiect, mă duc. Nu pot să stau prea mult acasă. Merg oriunde sunt dorit. Să vină oferta și vedem!  Nu sunt un antrenor scump. Sunt un om normal, care vrea performanță. Eu am făcut performanță. Eu doar am câștigat în Liga 1. Cu Urziceni, ASA Tg. Mureș și CFR Cluj” – Dan Petrescu la Digi

Becali nu pare prea dispus să aștepte atât, mai ales că vine și derby-ul cu CFR Cluj din 29 august. În discuțiile purtate de Gigi cu cei din club, au mai apărut două nume grele de antrenor la FCSB: Edi Iordănescu și Dan Petrescu!

„Am stilul meu, felul meu de a fi și nu știi niciodată în viață ce se poate întâmpla. Mă bucur că am luat un titlu cu CFR și n-o să mă dezic niciodată – și subliniază acest niciodată – de culorile roș-albastre! Am copilărit în acea curte și știu ce înseamnă pentru familia mea, dar și pentru mine aceste culori. Sunt antrenor profesionist, respect pe toată lumea și îmi place să câștig” – Edi Iordănescu pentru FANATIK

Probabil că și Iordănescu, și Petrescu pot fi luați în calcul, fiind liberi de contract, dar patronul nu crede că i-ar putea convinge să vină să lucreze în condițiile lui. Edi Iordănescu și Dan Petrescu sunt antrenorii cu care CFR Cluj a câștigat ultimele titluri în fața FCSB-ului lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT