Fotbal intern

Gigi Becali vrea să-l transfere pe George Miron după meciul cu FC Botoșani! Ce se întâmpla cu De Nooijer

29.07.2019 | 22:59
Gigi Becali vrea sal transfere pe George Miron dupa meciul cu FC Botosani Ce se intampla cu De Nooijer

FCSB a pierdut primul meci oficial din acest sezon. La Pitești, “roș-albaștrii” au fost învinși categoric de FC Botoșani, cu 0-2, după golurile marcate de Răzvan Andronic și Hervin Ongenda. După terminarea partidei, Gigi Becali și-a criticat dur jucătorii din apărare. Mai mult, finațatorul trimite acuze și către staff-ul FCSB-ului, care l-a oprit să îi transfere pe fundașii centrali Andrei Burcă și Mike Cestor, pe care îi consideră superiori celor pe care Bogdan Antone îi are la dispoziție.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe George Miron, după meciul cu FC Botoșani

După meciul pierdut cu Botoșani, Becali vrea să aducă un jucător chiar de la echipa care a învins FCSB-ul. George Miron, stoperul moldovenilor, este noua țintă a finanțatorului roș-albaștrilor. În ceea ce privește transferul unui fundaș stânga, mutarea lui Bradley de Nooijer pare că nu mai este de actualitate.

Nu avem fundaşi centrali. Cică Planic e cel mai bun, dar l-a driblat ăla şi pe Planic şi pe Cristea. Am vrut să îl iau pe Burcă şi mi-au spus colaboratorii că e lent. Nu l-am luat şi costa 250.000 de euro. Acum vreau să îl iau pe Miron, mi-a arătat că este fundaș central azi. Cestor era cel mai bun. Eu trebuia să îl iau liber şi mi-a spus Dani Coman că e cel mai bun fundaş central. Am vorbit şi eu cu colaboratorii şi mi-au zis să nu îl iau. Investiţii nu mai fac pentru că îmi e frică. Dacă ne calificăm în grupe poate o să mai fac investiţii. La revedere! Şi cu De Nooijer… Păi sunt tâmpit să arunc cu banii?”, a declarat Gigi Becali la Digisport după meciul cu FC Botoșani.

Tags: