Fotbal intern

Gigi Becali vrea să-l vândă pe Bogdan Planic! Suma cerută de patronul FCSB. “Îl las să plece!”

03.09.2019 | 09:39
Gigi Becali vrea sal vanda pe Bogdan Planic Suma ceruta de patronul FCSB Il las sa plece

Gigi Becali vrea să îl vândă pe Bogdan Planic, unul dintre cei mai buni jucători din lotul antrenat de Bogdan Argeș Vintilă, iar patronul FCSB-ului a dezvăluit ce sumă cere pentru sa-l lăsa pe fundașul central sârb să plece de la vicecampioana României. Latifundiaruld in Pipera e dispus să renunțe la serviciile lui Bogdan Planic dacă va primi 1.000.000 de euro în schimbul acestuia.

Gigi Becali vrea să-l vândă pe Bogdan Planic

Conform celor spuse de patronul FCSB-ului, impresarul lui Bogdan Planic încearcă să-l ducă pe fundașul central cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro la o altă echipă, dar Gigi Becali nu e dispus să îl cedeze fără să primească cel puțin un milion de euro. Sârbul mai are contract cu formația roș-albastră până e

“Băiatul mai are un an de contract cu noi, dar impresarul lui nu știu unde vrea să îl ducă. I-am spus că vreau un milion de euro pe Planic și îl las să plece. El e accidentat acum. Și-așa, nici în Portugalia nu putea să joace, dar a fost înainte la Marijana pentru a se trata. Noi avem nevoie de el, dar dacă dă cineva un milion de euro poate pleca”, a declarat Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, conform gsp.ro.

Bogdan Planic, Harlem Gnohere și Dennis Man la Gala AFAN. Sursă foto: sportpictures.eu
Bogdan Planic, Harlem Gnohere și Dennis Man la Gala AFAN. Sursă foto: sportpictures.eu

Bogdan Planic, cumpărat de Gigi Becali cu 300.000 de euro

Bogdan Planic a fost cumpărat de Gigi Becali de la Vojvodina cu 300.000 de euro în luna august a anului 2017, iar fundașul central în vârstă de 27 de ani mai are contract până în vara anului 2021 cu vicecampioana României. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro a bifat 74 de meciuri în tricoul roș-albastru, a dat un gol și a oferit două pase decisive.

  • 10.000.000 de euro este clauza de reziliere a lui Bogdan Planic la FCSB

Nu e prima dată când Bogdan Planic e la un pas de plecare de la FCSB. În luna septembrie a anului 2018 a fost dorit de Eintracht Frankfurt, iar echipa din Germania oferea în acel moment 5 milioane de euro pentru fundașul sârb, dar Gigi Becali a solicitat 7 milioane de euro.