Fotbal intern

Gigi Becali dă afară un jucător. Impresarul: “Voi merge la palat!”

Cristea Opria, impresarul lui Ovidiu Popescu, a mărturisit că va merge să discute cu Gigi Becali situaţia fotbalistului transferat de la Timişoara, aflat pe lista de plecări a patronului.
05.03.2018 | 13:28
Gigi Becali da afara un jucator Impresarul Voi merge la palat

În urmă cu doi ani, pe 3 martie 2016, Gigi Becali anunţa că a ajuns la un acord de transfer de la Poli Timişoara, pentru Ovidiu Popescu, în schimbul sumei de 200.000 de euro. “Am rezolvat transferul lui Ovidiu Popescu. Voi da Timişoarei 200.000 de euro. Opria mi l-a propus şi pe Bărbuţ, dar am cerut timp să discut şi cu Reghe. El nu prea îl vrea pe Bărbuţ la Steaua şi nu sunt şanse mari să îl transferăm. Nu o să trec peste capul lui Reghe, mai ales că suntem acoperiţi pe postul unde joacă Bărbuţ, spunea la vremea respectivă patronul vicecampionilor.

La rândul său, impresarul Cristea Opria oferea primele declaraţii despre transferul la FCSB al lui Ovidiu Popescu. “Am bătut palma cu Gigi Becali şi totul este rezolvat. Având în vedere vârsta lui Ovidiu, nu există închizător mai bun ca el în ţară. El poate juca şi bandă stângă, dar şi număr 10, are dribling şi şut foarte bun. Însă postul său de bază rămâne cel de mijlocaş defensiv. Dacă el va juca meci de meci, vă garantez că într-un an o să vin pentru el cu o ofertă de cel puţin 1 milion de euro”, a spus Opria.

Gigi Becali îi şi pusese jucătorului o clauză de reziliere a contractului în valoare de 10 milioane de euro!

Lui “Lampard” i s-a mărit foarte repede salariul!

Şi totul începuse foarte bine pentru Ovidiu Popescu, deoarece după o scurtă perioadă, mulţumit de evoluţiile acestuia, Gigi Becali a anunţat că i-a mărit contractul. “Hai să vă spun ceva despre Ovidiu Popescu. A venit pe la mine la palat. Avea invitaţii la el. I-am spus că nu pot să ajung la nuntă la Timişoara, dar îi dau toţi banii pe care îi am la mine. Aveam 8.000 de euro şi i-am dat lui pe toţi. Dar i-am spus că nu mă opresc doar aici cu darul.

El semnase cu Steaua pe un salariu de 6.000 de euro pe lună. Am decis să îi dublez salariul, deci va câştiga 12.000 de euro pe lună. Îmi place mult de el. Mihai Stoica mi-a spus despre el că aduce în joc cu Lampard. E puternic, iar când bagă umărul se simte. În mod sigur pe acest jucător o să câştig 25 de milioane de euro când o să îl vând. O să vedeţi voi că am dreptate”, mărturisea Becali.

După doi ani Gigi vrea să scape de Ovidiu Popescu!

Dar uşor, uşor cariera lui Ovidiu Popescu a luat-o la Steaua la vale, iar după doi ani Gigi Becali se gândeşte să scape de jucător. (Vezi detalii)

Contactat de către FANATIK.RO, Cristea Opria, impresarul lui Ovidiu Popescu, a vorbit despre situaţia în care se află acum fotbalistul său şi a mărturisit că este gata să discute cu Gigi Becali.

“Am aflat şi eu că Ovidiu Popescu nu ar mai fi dorit la Steaua, dar cu mine nu a vorbit nimeni de la Steaua despre aşa ceva. Gigi Becali nu m-a sunat şi nu mi-a spus că nu l-ar mai vrea la echipă. Dar nici nu mi-a spus cineva de la ei că trebuie să îi caut lui Ovidiu o altă echipă. Eu am vorbit cu el şi este supărat că nu îi merge jocul, iar în acest caz nu prea ai cum să emiţi pretenţii de titular. El ştie lucrul ăsta foarte bine şi vrea să tragă tare la antrenamente. Voi merge la Bucureşti şi voi discuta cu Gigi la Palat despre Ovidiu Popescu. El mai are contract cu Steaua încă trei ani şi este păcat să nu facem un astfel de jucător să îşi revină pe drumul cel bun”, a spus Opria.

12.000 câştigă pe lună Ovidiu Popescu la FCSB

3 ani mai are contract “Lampard” cu FCSB