Fotbal intern

Gigi Becali vrea să transfere de la Viitorul. “Mai trebuie să iau căpitanul!”

21.08.2018 | 21:35
Gigi Becali vrea sa transfere de la Viitorul Mai trebuie sa iau capitanul

Gigi Becali vrea să transfere de la FC Viitorul Constanţa! După ce a făcut o ofertă oficială pentru Dan Nistor, jucător pentru care este dispus să ofere 500.000 de euro şi să îl trimită pe Kamer Qaka în “Ştefan cel Mare”, patronul vicecampioanei României a dezvăluit că şi-ar dori să-l cumpere pe Ianis Hagi, căpitanul de la FC Viitorul Constanţa.

Deşi a anunţat că este interesat să îl transfere pe Ianis Hagi de la FC Viitorul Constanţa, Gigi Becali nu a vrut să intre în mai multe detalii, deoarece nu doreşte să îl supere pe Gică Hagi, patronul şi antrenorul fostei campioane a României.

Gigi Becali vrea să transfere de la Viitorul

“Mai trebuie să iau căpitanul de la Viitorul şi gata. Vedem. Să nu mă audă Gică pentru că după se supără”, a spus Gigi Becali la o emisiune de sport.

Nu este prima dată când Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Ianis Hagi. În urmă cu două luni a anunţat că ar fi dispus să facă orice sacrificiu pentru a-l aduce la vicecampioana României pe fiul lui Gică Hagi. “Pot eu să-l iau pe Ianis Hagi? Gică Hagi a dat două milioane de euro. La ora asta nu poate pleca de la Viitorul. Peste doi ani se va vinde pe bani mulţi. Gică l-a folosit ca să-l pună în valoare. Şi portar dacă era nevoie îl punea acolo să joace. E normal. În locul cui să joace Ianis Hagi la mine? În locul lui Pintilii? Și eu aș fi făcut totul pentru Ianis Hagi, poate mai mult decât a făcut Gică Hagi”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali plănuia să-l vândă pe Ianis la Barcelona

Mai mult, Gigi Becali îşi făcute planurile cu Ianis Hagi. Acesta îl vede pe fiul “Regelui” jucând la FC Viitorul Constanţa până la 20 de ani, iar apoi până la 21 la FCSB. După o scurtă perioadă petrecută la vicecampioana României, Gigi Becali este sigur că ar putea să-l vândă pe Ianis Hagi la FC Barcelona. “El să facă 20 și să joace la Viitorul, apoi la Steaua până la 21 și după aia să plece la Barcelona”, spunea Gigi Becali.

Gică Hagi a avut ofertă pentru Ianis şi de Crotone

Deşi nu a reuşit să se impună la Fiorentina, Ianis Hagi a fost urmărit de oficialii de la Crotone. La finalul lunii iulie, Walter Zenga a dezvăluit că şi l-a dorit pe fiul “Regelui” la gruparea care a evoluat în sezonul 2017 – 2018. “Eu am avut o discuţie cu Gică Hagi. Am vrut să îl iau pe fiul lui la Crotone, dar dupa el l-a întors la Viitorul. E un fotbalist foarte talentat, mi-ar fi plăcut să îl antrenez pe el pentru că din punctul me de vedere, dacă are încredere, poate să devină un fotbalist important, dar, repet, Gică a preferat să-l aducă înapoi”, a spus Walter Zenga.

Crotone a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut, iar Walter Zenga a părăsit echipa. Ianis Hagi a revenit la FC Viitorul Constanţa în iarna acestui an, după o lungă perioadă în care a aşteptat să fie promovat în echipa de seniori a Fiorentinei.