Sport

Gigi Becali vrea tot după sentinţa privind palmaresul Stelei: “Lucrurile se reglează! Iau marca și numele înapoi”. Exclusiv

Patronul FCSB, Gigi Becali, vrea să recupereze numele "Steaua" și mărcile după decizia Curții de Apel în ceea ce privește palmaresul.
29.06.2021 | 09:05
Gigi Becali vrea tot dupa sentinta privind palmaresul Stelei Lucrurile se regleaza Iau marca si numele inapoi Exclusiv
Gigi Becali vrea tot după sentinţa privind palmaresul Stelei: "Toate se reglează! Iau marca și numele înapoi". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Decizia Curții de Apel cu privire la palmaresul Stelei a făcut ca ambele tabere să anunțe că au câștigat în Instanță. Cei de la CSA susțin că au palmaresul până în 1998, iar Gigi Becali că a preluat palmaresul din 2003 și îl are până în prezent.

Gigi Becali vrea tot după decizia Instanței: “Nu există scindare, se vorbesc prostii”

Patronul celor de la FCSB a vorbit pe larg pentru FANATIK despre această situație și susține că palmaresul nu se poate scinda, astfel că titlurile și trofeele câștigate nu se vor împărți între CSA și FCSB:

ADVERTISEMENT

“Am vorbit și cu avocații. Nici nu se putea o decizie mai bună pentru noi. CSA nici nu mai putea avea vreo pretenție din 1998 la palmares, nici măcar nu aveau calitate procesuală. Nu are rost să spună.

Cu alte cuvinte, palmaresul este la mine. Nu spune clar că este la Becali, dar se subînțelege. Nu există scindare, se vorbesc prostii. Din 1998 până în 2003 nu mai ai calitate procesuală. Din 1998 era la Asociație, nu era la mine. 

ADVERTISEMENT

La mine din 2003. M-am înființat și am preluat palmaresul. Nici nu putea să iasă mai frumos de atât. Le-au tăiat macaroana din 1998 definitiv. Eu sunt continuatoarea Stelei. Ei nu mai au dreptul la nimic din 1998″, a spus Becali.

“Ei din 1998 nu mai sunt și din 2003 este la mine, ce prejudiciu să mai ceri tu? Dacă era la mine palmaresul, cum să nu folosesc numele de Steaua?”

Gigi Becali consideră că și o variantă cu trofeele scindate ar fi în favoarea lui, însă susține că nu există așa ceva. Patronul celor de la FCSB susține că nu mai există nicio șansă să aibă de plătit vreun prejudiciu pentru CSA Steaua, așa cum au cerut reprezentanții clubului Armatei pentru presupusa folosire ilegală a numelui și mărcii “Steaua”:

ADVERTISEMENT

“Și aia cu scindarea este favorabilă mie, deși nu există așa ceva. Ei din 1998 nu mai sunt și din 2003 este la mine, ce prejudiciu să mai ceri tu? Dacă era la mine palmaresul, cum să nu folosesc numele de Steaua?

Acum toate se reglează. Încep tac-tac-tac-tac. Am un proces cu mărcile, să le anulez marca lor. O să o anulez și pe aia. O să am proces de revizuire și pe nume. O să îl iau și pe ăla înapoi. O să merg la instanță și le spun: «Palmaresul din 2003 este la mine? L-am făcut cu numele de Steaua»”, a spus patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

“O să iau tot înapoi. De aici încep victoriile mele și încep să câștig”

Gigi Becali susţine că de acum încolo va câştiga tot în instanţă şi spune că în decizia Curţii de Apel se subînţelege faptul că el deţine palmaresul echipei:

“O să iau tot înapoi. Acesta este punctul, îi urez sănătate judecătoarei sau judecătorului care a dat această sentință, de aici încep victoriile mele și încep să câștig. Nici nu se putea mai frumos.  

Nu puteau să spună că palmaresul este al lui Becali, pentru că nu am cerut eu această constatare. Instanța a spus că palmaresul nu mai este din 1998 la CSA Steaua. N-am făcut eu plângerea. Dacă e, pot să fac și eu o constatare. Dar ce rost mai are?

Dacă este casa mea fac constatare să îmi spună statul că este casa mea? Încă o dată vă spun că nici nu se putea mai bine. Le-am tăiat macaroana definitiv. Nici nu visam mai bine. Judecătoarea asta a închis totul. Nu mai poți să ai nicio pretenție. Să îi dea Dumnezeu sănătate și o să mă rog pentru sănătatea ei”, a conchis latifundiarul.

Gigi Becali şi CSA Steaua, trei procese!

Între Gigi Becali și Armată se desfășoară trei procese. Patronul FCSB l-a pierdut pe primul referitor la marcă, siglă și culori. Al doilea este cel de palmares, care a ajuns la Apel şi a cărui sentinţă a fost dată luni.

În cel de-al treilea proces, CSA Steaua îi solicită despăgubiri de 37 de milioane de euro lui Gigi Becali pentru folosirea frauduloasă a mărcii Steaua între 2003 și 2014. Nu a fost dată nicio decizie în acest sens.

  • 2003 este anul în care Gigi Becali a preluat Steaua
  • 37.000.000 de euro cer despăgubiri cei de la CSA Steaua către Gigi Becali

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,33 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: