Sport

Gigi Becali vrea un atacant străin la FCSB după ce a căzut transferul lui Dumiter

FCSB s-a reorientat după ce Andrei Dumiter, atacantul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a declinat oferta lui Gigi Becali. Noul om de gol al roș-albaștrilor vine din străinătate și a marcat 16 goluri în ultimul sezon.
10.06.2021 | 19:12
Gigi Becali vrea un atacant strain la FCSB dupa ce a cazut transferul lui Dumiter
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate Andrei Dumiter a decis să-și continue cariera la Sepsi, deși finanțatorul secuilor spera să obțină o sumă consistentă de pe urma transferului acestuia la FCSB.

FANATIK a aflat că Andrei Dumiter a plecat încă de marți cu avionul de la Timişoara la Bucureşti şi era aşteptat să semneze contractul cu FCSB, însă atacantul nu a mai răspuns la telefon după ce a ajuns în Capitală și a plecat în vacanţă în Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Impresarul Florin Vulturar confirmă interesul celor de la FCSB, dar refuză să dezvăluie identitatea jucătorului

Gigi Becali nu a stat mult pe gânduri după ce Andrei Dumiter a decis să-i refuze oferta. Finanțatorul „roș-albaștrilor” l-a mandatat pe impresarul Florin Vulturar să-i găsească un atacant.

Agentul care îl reprezintă și pe Olimpiu Moruțan a confirmat acordul cu Gigi Becali, fără să dezvăluie identitatea viitorului atacant al FCSB.

ADVERTISEMENT

”E o criză foarte mare de atacanți și fundași centrali. Căutăm, chiar acum am găsit un atacant destul de interesant, cu sumă de transfer. 

Vom vedea, este străin, are vreo 16 goluri marcate în ultimul sezon. Dacă se va realiza, veți afla zilele următoare”, a declarat Vulturar la DigiSport.

ADVERTISEMENT

FCSB este în criză de atacanți după ce Ante Vukusic și Alexandru Buziuc au fost puși pe liber de Gigi Becali, care și-a dat acordul și pentru un eventual transfer al golgheterului Ligii 1, Florin Tănase.

Gigi Becali e foc și pară pe Dumiter

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, nu a digerat ușor refuzul fotbalistului de 22 de ani. Acesta susține că între FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe exista deja un antecontract pentru transferul lui Andrei Dumiter. Becali susține că și fotbalistul își dăduse acordul pentru această mutare. Apoi s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

”Ne-am înțeles cu Sepsi, ne-am înțeles cu el, pe contract, apoi a spus că îi e frică de impresar, de Sărmășan. Bine, mă, dacă ți-e frică… Eu știu că un jucător își angajează un slujitor, să îl slujească într-un contract. 

Le e frică copiilor, el are 22 de ani. Bine, dacă ți-e frică, să fii sănătos, n-avem ce face! Făcuse contractul, tot, apoi a închis telefonul și a mai răspuns. Îl așteptam la București și a închis telefonul”, a declarat Gigi Becali.

Olimpiu Moruțan nu mai merge în Zona Golfului. Care e noua țintă și prețul corect

Agentul angajat de Gigi Becali ca să-i găsească un atacant, Florin Vulturar, este cel îl reprezintă și pe Olimpiu Moruțan, cel mai bun pasator sub 23 de ani din Europa.

Vulturar a dat detalii despre mutarea mijlocașului roș-albaștrilor și a enunțat și suma pentru care un eventual transfer ar fi pe placul lui Gigi Becali.

”Sunt discuții foarte multe, din toate zonele. O ofertă concretă, 100% nu există în acest moment. A fost doar cea de la Al Ain. M-a sunat ieri (miercuri, 10 iunie – n.r.) un director sportiv din Spania, vedem ce va fi.

Limpiu Moruțan își dorește să rămână în Europa. Nu cred că va mai fi luată în calcul vreo ofertă din zona arabă. Suma de transfer va fi între 10 și 15 milioane”, a explicat impresarul la DigiSport.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT