Fotbal intern

Gigi Becali vrea un atacant din Bănie. E “perla” lui Rotaru!

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu şi-a luat gândul nici acum de la transferuri de jucători de la Craiova. În vară, finanţatorul vicecampionilor va încerca achiziţionarea unuia dintre atacanţii de mare perspectivă ai oltenilor.
16.04.2018 | 19:44
Gigi Becali vrea un atacant din Banie E perla lui Rotaru

Gigi Becali este gata să îl vândă la vară pe unul dintre atacanţii săi, Denis Alibec sau Harlem Gnohere. Astfel, patronul vicecampionilor a început să se intereseze încă de pe acum de un posibil înlocuitor pentru unul dintre fotbaliştii din avanposturi de care mai mult ca sigur se va despărţi după finalul campionatului. FANATIK.RO a aflat că în vizorul latifundiarului din Pipera a intrat un fotbalist de al lui Mihai Rotaru de la Craiova. Şi nu este vorba despre Mitriţă sau Băluţă.

Patronul vicecampionilor a început să se intereseze pe la apropiaţii săi despre atacantul Andrei Burlacu, 21 de ani. Gigi Becali consideră că internaţionalul Under 21 este un atacant plin de calităţi, iar omul pe care oltenii i l-au suflat lui Gică Hagi corespunde perfect jocului celor de la FCSB. Cota lui Burlacu pe transfermarkt este de 450.000 de euro.

A fost adus al Craiova la recomandarea lui Geolgău!

Andrei Burlacu a fost adus la Craiova în 2014 după ce Gheorghiţă Geolgău, fostul manager al clubului din Bănie, l-a trimis pe Nae Ungureanu să îl urmărească pe fotbalist la un turneu pentru juniori de la Constanţa. Oltenii aflaseră că atacantul din Botoşani se afla şi în atenţia lui Gică Hagi, deşi Leo Grozavu îl refuzase pe tânărul atacant, după ce l-a avut la antrenamentele primei echipe a moldovenilor o săptămână.

După transferul în Bănie,  Andrei Burlacu a trecut şi prin clipe mai neplăcute în legătură cu starea lui de sănătate. Fotbalistul a avut unele probleme cu nişte acnee apărute pe faţă, iar cei de la Craiova l-au dus la un doctor din Bucureşti. Tratamentul pe care îl efectua cu ajutorul unor antibiotice nu i-a priit deoarece organismul său începea să fie din ce în ce mai slăbit. Astfel, oltenii au decis ca atacantul lor să nu mai facă tratamentul respectiv, iar în cele din urmă problemele acestuia s-au rezolvat. Rămâne de văzut dacă patronul Mihai Rotaru va fi de acord cu transferul acestui atacant la FCSB, deoarece finanţatorul oltenilor îşi pune şi el mari speranţe în Burlacu, chiar dacă Devis Mangia nu îl foloseşte constant titular pe internaţionalul de tineret al oltenilor.

450.000 de euro este cota pe transfermarkt pentru Burlacu

5 goluri a marcat în acest campionat Burlacu pentru Craiova