Fotbal international

Gigi Buffon, la Barcelona? Veteranul italian, rezervă pentru Marc ter Stegen

Autor: Sorin Dumitrescu | 07.06.2019 | 14:15
Gigi Buffon are multe oferte, dintre care una de la Barcelona

Gigi Buffon, la Barcelona? Veteranul portar italian, care a împlinit 41 de ani, a încheiat contractul cu PSG și este liber să semneze cu cine dorește. Buffon a decis să își continue cariera, deși mulți omologi ai săi au depus de mult mănușile în cui, pentru că spune că se simte încă în stare să apere la cel mai inalt nivel și mai poate juca măcar un sezon.

Gigi Buffon are ofertă de la Barcelona. E dorit rezerva lui Marc ter Stegen

Deși are 41 de ani Gigi Buffon este o legendă vie a fotbalului și nu se ține cont nici un moment de vârsta sa din documentul de identitate. Există sumedenie de oferte pentru italian, el urmând a alege ce i se pare mai bun. Echipe din China, SUA, Germania, Turcia și din alte țări, inclusiv din țara de baștină Italia, sunt interesate de serviciile sale.

Însă cea mai spectaculoasă variantă o prezintă Sky Sport, care susține că Gigi Buffon ar putea ajunge în această vară chiar pe Camp Nou din Barcelona, coleg cu Leo Messi, dacă va accepta rolul de rezervă al germanului Marc ter Stegen, după plecare olandezului Jesper Cilessen. Din start oferta este pentru ca Buffon să fie o soluție de avarie, lucru care s-ar putea să nu fie privit cu ochi buni de către italian.

Gigi Buffon nu a mai fost dorit la PSG după uriașa gafă din meciul cu Manchester United (foto)

De ce a plecat Buffon de la PSG

Fenerbahce este un alt club care insistă pentru semnătura celui care ani la rândul a fost declarat drept cel mai bun portar al lumii și turcii îi oferă din start locul de titular. Ar părea, din acest punct de vedere, oferta cea mai bună sportiv vorbind pentru Buffon. Probabil însă că suntem abia la început și aceste oferte se vor înmulți în următoarele zile.

La PSG Buffon a fost asigurat că i se va prelungi contractul pentru încă un sezon, dar șeicii s-au răzgândit după ce experimentatul italian a gafat grav la returul cu Manchester United, la un gol marcat de Rashford, fază care a contribuit decisiv la eliminarea campioanei Franței în optimile de finală ale Champions League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!