ADVERTISEMENT
Cele mai citite

La 40 de ani Buffon revine în poarta naţionalei Italiei!

Deşi şi-a anunţat retragerea după meciul cu Suedia, din noiembrie 2017, Gigi Buffon va continua şi la 40 de ani la naţionala Italiei.
Autor: Sorin Dumitrescu | 02.03.2018 | 12:28
La 40 de ani Buffon revine în poarta naţionalei Italiei!

La finalul returului cu Suedia din barajul de calificare la turneul final al CM din Rusia, încheiat cu scorul de 0-0 şi în urma căruia squadra azzurra rata prezenţa în Rusia, legendarul portar Gigi Buffon îşi anunţa, cu ochii în lacrimi, retragerea de la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Buffon se apropia de schimbarea prefixului ca vârstă, el împlinind recent 40 de ani, şi considera că a sosit momentul ca să lase locul unui portar mai tânăr, care să preia ştafeta pentru mulţi ani, aşa cum a făcut-o el de la 17 ani şi până acum şi fără a rosti nume trimiterea era clar la goalkeeperul lui Milan, Gigi Donnarumma.

Gigi Buffon vrea să iasă cu fruntea sus de la naţională

Iată însă că Buffon s-a întors cu 180 de grade după ce a purtat o discuţie cu selecţionerul interimar Luigi Di Biagio, care va sta pe bancă la amicalele cu Argentina şi Anglia: “Buffon va fi ală turi de noi la meciurile amicale din martie. Jucătorii cu experienţă din acest moment sunt folositori pentru meciurile cu Argentina si Anglia

ADVERTISEMENT

Cuvintele lui Di Biagio au atins coarda sensibilă a portarului lui Juventus şi acesta a decis să revină: “Am un sentiment de responsabilitate pentru echipa naţională. Fac acest lucru pentru loialitatea şi respectul pe care îl port echipei naţionale, fără să mă gândesc la viitorul meu”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!